Den svenske kongefamilien:

Uteble: - Neppe tilfeldig

Flere familiemedlemmer var ikke til stede på den store feiringen.

UTEBLE: Prins Nicolas, prinsesse Adrienne og prinsesse Leonore tok ikke del i markeringen. Foto: Skjermdump fra Instagram
UTEBLE: Prins Nicolas, prinsesse Adrienne og prinsesse Leonore tok ikke del i markeringen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

6. juni feiret hele Sverige nasjonaldagen. Årets feiring var ekstra spesiell: Vårt naboland kunne nemlig feire hele 500 år.

I den anledning var den svenske kongefamilien samlet til en markering på Solliden på Skansen. Men enkelte la trolig merke til at flere familiemedlemmer manglet på den store dagen.

Derfor uteble de

Det var trolig flere svensker som gledet seg over å se kongefamilien samlet på Solliden. Prinsesse Madeleine (40) og ektemannen Chris O'Neill (48) skal snart flytte fra Florida til fordel for Sverige, og var også til stede for å feire prinsessens hjemland.

Deres tre barn derimot, prinsesse Leonore (9), prins Nicolas (7) og prinsesse Adrienne (5) var ikke å se. Heller ikke prins Carl Philip (44) og prinsesse Sofias (38) barn, prins Alexander (7), prins Gabriel (5) og prins Julian (2) var på Solliden, skriver Svensk Damtidning.

Kronprinsessefamilien kom imidlertid i samlet tropp. Både kronprinsesse Victoria (45), prins Daniel (49), prinsesse Estelle (11) og prins Oscar (7) deltok på den storslåtte feiringen.

Forklaringen er enkel. Ifølge informasjonssjef ved det svenske hoff Margareta Thorgren, spiller barnas alder en rolle.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer