Chris O'Neill:

Uteblir

Chris O'Neill dropper kronprinsesse Victorias store feiring.

DROPPER FEIRING: Chris O'Neill reiser fra Sverige før den store dagen. Her med kona prinsesse Madeleine. Shutterstock / NTB
DROPPER FEIRING: Chris O'Neill reiser fra Sverige før den store dagen. Her med kona prinsesse Madeleine. Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sommeren er ei tid da mye skjer, spesielt for den svenske kongefamilien. Hele gjengen pleier blant annet å samle seg på Öland for å feire kronprinsesse Victorias (44) fødselsdag, kalt «Victoriadagen» i Sverige.

En som imidlertid vil glimre med sitt fravær er prinsesse Madeleines (40) ektemann, britisk-amerikanske Chris O'Neill (48).

Dropper feiring

Paret bor til vanlig i Florida i USA, sammen med sine tre barn Leonore (8), Nicolas (7) og Adrienne (4), og har tidligere fått mye kritikk for å ikke være i Sverige under store arrangementer eller andre kongelige begivenheter - spesielt prinsessen.

Tidligere denne måneden kom de derimot til trebarnsmoras hjemland for å tilbringe sommeren der, noe de ofte gjør, men til tross for det dropper O'Neill svigerinnens fødselsdag. Han reiser nemlig hjem til USA og går dermed glipp av hele feiringen.

- Chris ønsker å være med på slike ting så mye som han kan, men nå kan han dessverre ikke være til stede fordi han skal tilbringe noen dager i USA for å jobbe, bekrefter informasjonssjef ved det svenske slottet Margareta Thorgren overfor Svensk Damtidning.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer