«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Uteblir

Flere av deltakerne har meldt avbud til kveldens premierefest.

PREMIEREKLARE: Det er denne gjengen som i år skal begi seg ut på ekspedisjonen. Foto: Morten Eik / Se og Hør
PREMIEREKLARE: Det er denne gjengen som i år skal begi seg ut på ekspedisjonen. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Onsdag kveld rulles den røde løperen ut på Odeon kino på Storo i Oslo. Anledningen er premierefest av årets «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Den 15. sesongen av det populære programmet har premiere torsdag kveld, og da skal man endelig få se de ti nye kjendisene på tur.

Årets deltakere er ingen ringere enn Caroline Nitter (24), Anne Rimmen (41), Maria Stavang (28), Anne Marit «Annema» Yuvali (63), Johanne Killi (25), Kevin Lauren (35), Bilal Saab (24), Terje Sporsem (47), Arman Surizehi (31) og Niklas Dyrhaug (36).

TILBAKE: «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er tilbake med en ny sesong. Video: Rød Løper/TVNorge Vis mer

Programmet ble spilt inn før sommeren og endelig skal turgjengen møtes igjen, men fulltallige blir de ikke. I alle fall tre av deltakerne vil ikke være å se på Odeon onsdag kveld.

Killi er en av deltakerne som glimrer med sitt fravær. Hun befinner seg for tida på andre sida av jorda, nærmere bestemt i Australia. Killi er nemlig aktiv fristilkjører og er der i den forbindelse.

Heller ikke Annema vil være til stede onsdag kveld. Selv om 63-åringen gjerne skulle vært der, må hun dessverre stå over, siden hun er opptatt med en annen TV-innspilling.

Etter flere uker sammen på «71 grader nord kjendis», har Caroline Nitter og Kevin Lauren blir ordentlig godt kjent. Men har det oppstått mer enn bare et vennskap? Vi har spurt. Reporter og video: Thea Hope og Nora Skavhaug/ Rød Løper Vis mer

I tillegg har Dagbladet fått opplysninger om at Dyrhaug har blitt forhindret å delta på premierefesten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer