Sarah Ferguson:

Utelatt fra bryllupet - dette sier hun

Hertuginnen av York fikk ikke være til stede da William og Kate giftet seg.

UTELATT: Sarah Ferguson fikk ikke delta i prinsebryllupet i 2011. Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / NTB
UTELATT: Sarah Ferguson fikk ikke delta i prinsebryllupet i 2011. Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det konservative, britiske kongehuset er ikke fremmed for skandaler og kontroverser, og Sarah «Fergie» Ferguson (61) har stått for flere av dem.

Den frittalende hertuginnen av York har stått for utallige overskrifter med negativt fortegn, og har ved flere anledninger gjort seg upopulær.

Det er også relativt sjeldent med skilsmisser i den kongelige familien, men ekteskapet mellom henne og prins Andrew (61), en svært omdiskutert skikkelse selv, endte med skilsmisse i 1996. De fikk barna prinsesse Beatrice (32) og prinsesse Eugenie (31).

- Verdiløs

Selv om hun har skapt mye hodebry for den kongelige familien, har hun et tilsynelatende godt forhold til dem fortsatt. Men i 2011 ble det tydelig at hun ikke var i den innerste kretsen til prins William (39) og hertuginne Kate (39).

Da ga de nemlig hverandre sitt ja i et storslått bryllup kongelige verdig. Men hertuginnen av York var ikke å se - hun sto nemlig ikke på gjestelista. Det skal være en av hennes flere skandaler som var bakgrunnen.

- Jeg ble ikke invitert. Jeg gikk gjennom en fase der jeg følte meg totalt verdiløs og at det var helt riktig at de ikke inviterte meg, uttalte hun i 2011.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer