TV-kjendis siktet etter narkosmugling:

Utelivsprofil fengslet i to nye uker

Den narkotikasiktede tv- og utelivsprofilen må sitte ytterligere to uker bak murene.

SIKTET: En norsk utelivsprofil er siktet i saken der et småfly landet på Kjeller med 50 kilo hasj og en stor mengde piller. Han erkjenner ikke straffskyld. Foto: Tolletaten
SIKTET: En norsk utelivsprofil er siktet i saken der et småfly landet på Kjeller med 50 kilo hasj og en stor mengde piller. Han erkjenner ikke straffskyld. Foto: Tolletaten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av oktober landet et småfly på Kjeller i Akershus med 50 kilo hasj og en stor mengde narkotiske piller om bord.

I en samordnet politiaksjon ble tre tyske menn pågrepet ved flyet, som heller ikke hadde landingstillatelse.

Et døgn seinere ble en kjent norsk utelivsprofil pågrepet og siktet i forbindelse med saken, som politiet karakteriserer som svært alvorlig.

Nekter straffskyld

Utelivsprofilen, som hele tiden har nektet straffskyld, ble først varetektsfengslet i to uker. I slutten av oktober ble fengslingen forlenget med to uker, og i dag ble det kjent at han må sitte ytterligere to uker i varetekt.

Det ble besluttet under et fengslingsmøte i Nedre Romerike tingrett. Den siktede var selv til stede i retten, under bevoktning av politiet.

- Jeg ønsker ikke å kommentere saken på dette tidspunktet, opplyser politiadvokat Camilla Ek Sørensen ved Øst politidistrikt overfor Dagbladet.

Hun vil heller ikke kommentere om tingrettens kjennelse er i samsvar med politiets påstand.

Den siktedes forsvarer Patrick Neumann viser til at kjennelsen etter fengslingsmøtet er unntatt offentlighet, og at han dermed ikke kan si noe mer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer