Svein Østvik:

Utelukker ikke «Charterfeber»-comeback

… men «Farmen»-innspilling kan komme i veien for «Charter»-Svein.

REALITY-KRASJ: Svein Østvik deltar gjerne i den kommende sesongen av «Charterfeber», programmet han ble kjent gjennom, men vet ikke om tida strekker til. De neste ukene er han nemlig isolert i «Farmen»-universet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
REALITY-KRASJ: Svein Østvik deltar gjerne i den kommende sesongen av «Charterfeber», programmet han ble kjent gjennom, men vet ikke om tida strekker til. De neste ukene er han nemlig isolert i «Farmen»-universet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er gått tolv år siden Svein Østvik (57) ble rikskjent gjennom TV3-programmet «Charterfeber».

Realityserien, som følger et knippe nordmenn på ferie i sydligere strøk, skulle danne selve grunnlaget for Østviks videre kjendisstatus, og gi ham det passende tilnavnet «Charter-Svein».

Når tv-programmet vender tilbake til tv-ruta etter sommeren, etter fem års pause, er det fortsatt uvisst om mannen som er blitt seriens ansikt utad følger med.

Ikke avgjort

- Det er faktisk vanskelig å svare på, for det er ikke avgjort ennå, forteller Østvik når vi møter den smørblide 57-åringen under innspillingen av «Farmen kjendis» fredag.

Østviks «Farmen»-deltakelse ble gjort kjent i formiddag, og det er nettopp tv-oppholdet i TV 2s populære realityunivers som potensielt kan komme i veien for et mulig «Charterfeber»-comeback.

- Jeg har ikke mulighet til å snakke med noen her inne, så akkurat nå ligger det ikke i mine hender. De skal vel begynne å filme snart, sier han til Dagbladet.

Realityprofilen, som kan bli værende på den isolerte tv-gården utenfor Stange i opptil seks uker, understreker at han gjerne reiser til Gran Canaria, der den niende «Charterfeber»-sesongen skal spilles inn - hvis han får det til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer