Kim Kardashian:

Utelukker ikke familieforøkelse

Kim Kardashian har gått gjennom to brudd på to år, men har ikke gitt opp kjærligheten.

SINGEL: Kim Kardashian er singel etter bruddet med Pete Davidson i høst. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
SINGEL: Kim Kardashian er singel etter bruddet med Pete Davidson i høst. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Nylig ble skilsmissen mellom Kim Kardashian (42) og Kanye West (45) ferdigstilt, halvannet år etter at paret gikk hver til sitt. Etter bruddet fant Kardashian raskt tonen med komiker og skuespiller Pete Davidson (29), men forholdet tok slutt i høst.

Realitystjerna har i løpet av sitt voksne liv lagt en rekke forhold, deriblant tre ekteskap, bak seg. Selv om hun nå ønsker å fokusere på seg selv, utelukker hun ikke å stå ved alteret igjen i framtida.

- Alle gode ting er fire

Det er i «The goop Podcast», ledet av ingen ringere enn Gwyneth Paltrow (50), at Kardashian åpner seg om framtidsplanene. På spørsmål om hun noensinne vil gifte seg igjen, har hun ikke et umiddelbart svar.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano gikk sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Hun erkjenner imidlertid overfor Paltrow at hun elsker kjærlighet, og dermed ikke utelukker noe.

- Jeg har en fantasi om at alle gode ting er fire, at det kommer til å gå bra en dag (med ekteskap, journ.anm.), sier Kardashian, ifølge People.

Hun utelukker heller ikke å fylle huset med enda flere barn. «The Kardashians»-stjerna har allerede de fire barna North (9), Saint (7), Chicago (4) og Psalm (3) med Kanye West, hvor to er født gjennom surrogat.

- Jeg befinner meg åpenbart ved enden av den samtalen, og må nok ha noen i livet mitt en stund før jeg tar et slikt valg. Hva enn som er ment for meg, kommer til å skje. Jeg tar meg god tid. Jeg vil virkelig være singel i noen år, forklarer firebarnsmora videre.

Beskytter barna

Kim Kardashian har ved flere anledninger vært åpen om livssituasjonen sin den siste tida. Ikke bare blir livet hennes filmet i realityserien «The Kardashians», hun har også stilt i en rekke intervjuer.

SLAKTES: Motegiganten Balenciaga har vært i hardt vær den siste tida. Nå fordømmer Kim Kardashian merket. Reporter: Maja Walberg Klev / Dagbladet TV Vis mer

I tillegg til Paltrows podkast, deltok hun også nylig i podkasten «Angie Martinez IRL». Der kunne hun fortelle at de fire barna ikke har noen anelse om hva som har foregått rundt deres far Kanye West den siste tida.

Det har vært en rekke kontroversielle stormer rundt rapperen, som blant annet har mistet en rekke samarbeid med store forretningspartnere som følge av sine handlinger.

Kardashian fortalte i podkasten at hun ønsker at barna skal ha et godt forhold til faren så lenge det er mulig, men erkjenner at det er en tøff oppgave å skjerme barna.

- Jeg vet at det henger i en tynn tråd, og at det ikke er så lenge til de får høre om det. Men inntil videre vil jeg gjøre alt for at de ikke skal finne ut av noe, sa hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer