Sophie Elise Isachsen:

Utelukker ikke familielivet: - På vei inn i en ny epoke

Sophie Elise Isachsen forteller at hun ser for seg barn i framtida.

VIL HA BARN: Sophie Elise Isachsen ser for seg barn i framtida, men er ikke klar for det riktig enda. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VIL HA BARN: Sophie Elise Isachsen ser for seg barn i framtida, men er ikke klar for det riktig enda. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I mai avslørte blogger Sophie Elise Isachsen (23)bloggen sin at hun har kjøpt seg rekkehus sammen kjæresten Kasper Kristoffersen.

De to har holdt sammen siden i fjor, og tidligere har Sophie Elise beskrevet ham som en smart og god kjæreste. Hun har også uttalt i sin egen serie «Sophie Elises verden» at hun aldri har følt på sterkere kjærlighet.

Da Dagbladet møtte bloggdronninga på den årlige Elle-festen torsdag kveld, kunne hun fortelle at huskjøpet var et steg inn i en ny epoke i livet.

- Føles bra

- Neste steg nå blir å komme på plass i huset, så får vi ta det derfra. Men jeg føler absolutt at jeg er på vei inn i en ny epoke og et nytt kapittel av livet mitt, og det føles bra, fortalte hun til Se og Hør.

- Hva innebærer det nye kapittelet? Barn?

- En eller annen gang blir det jo det, men jeg tar én ting av gangen.

At Sophie og kjæresten Kasper trives i hverandres selskap er lett å se, både gjennom 23-åringens blogg og i realityserien hennes.

Kasper er i likhet med henne selv også fra Harstad. Duoen kjente hverandre lenge før de ble et par.

Sophie Elise la ikke skjul på at kjæresten er av den romantiske sorten. Da bloggerens bursdag nærmet seg, kunne Sophie Elise fortelle til Se og Hør at kjæresten hadde overrasket henne stort.

Saken fortsetter under.

FEM KJAPPE: Høyaktuelle Sophie Elise forteller deg noen funfacts du kanskje ikke visste fra før. Video/reporter: Ruben Pedersen. Klipp: Frida Andersen Vis mer Vis mer

Måtte operere

- Han arrangerte en overraskelsesbursdag for meg, i tillegg til at han fikset en video med alle vennene mine. Det var veldig søtt, sa hun.

Det hele ble også vist i TV 2-serien «Sophie Elises verden».

Det er imidlertid ikke bare kjærligheten Sophie Elise skaper overskrifter i pressen med. I desember kunne bloggeren fortelle at hun nylig hadde gått gjennom en operasjon.

I et åpenhjertig blogginnlegg skrev hun følgende:

«Som noen av dere kanskje har fått med dere, opererte jeg i går formiddag. Cystene, eggstokkene, bekkenet.»

Hun fortalte også åpenhjertig om at den ene eggstokken ikke fungerer som den skal, og at hun som følge av dette har mindre sjanse for å bli gravid.

SAMBOERE: Sophie Elise sammen med kjæresten, Kasper Kristoffersen, på premieren av filmen «Den 12. mann» i desember. Foto: NTB Scanpix
SAMBOERE: Sophie Elise sammen med kjæresten, Kasper Kristoffersen, på premieren av filmen «Den 12. mann» i desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bok-suksess

- Det går bra med meg nå. Jeg er «all about now» og klar for en fest. Jeg var ikke det for noen dager siden, men nå er jeg det, sa hun til Se og Hør.

De siste åra har 23-åringen gjort mye annet enn å blogge. I oktober 2016 ga hun nemlig ut sin første bok, «Forbildet», som bare på en uke solgte 14 000 eksemplarer.

Selv om boken tilsynelatende så ut til å falle i god jord hos fansen, var det ikke alle som var like begeistret.

«Sophie Elises selvbiografi er først og fremst deprimerende lesning», skrev Dagbladet i sin anmeldelse og ga boken en treer på terningen.

VG var heller ikke raus i sin mening om boken den gang, og ga den en firer på terningen.

Frastjålet manus

Likevel har Sophie Elise fått skryt av åpenheten hun har hatt med leserne.

For tiden holder 23-åringen på med sin andre bok, men opplevde stor dramatikk da MacBooken hennes ble stjålet under en reise i Paris i mars, og den siste versjonen av den nye boken forsvant.

Det har vært en helt forferdelig situasjon for meg, alt av materielle ting kan erstattes, men ikke den siste versjonen av boken, uttalte Sophie Elise i en e-post til Dagbladet via forlaget.

Den nye boken skal handle om forelskelse, ifølge informasjonssjef Tone Hansen i Cappelen Damm.

FALL: Under en liten konkurranse hjemme hos Omer Bhatti i «4-stjerners middag», blir Sophie Elise Isachsen veldig ivrig, og endte i asfalten. - Jeg har høy smerteterskel, sier Isachsen i programmet. Video: TV Norge Vis mer Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer