Prins Joachim og prinsesse Marie:

Utelukker ikke permanent flytting

Prinseparet lufter tankene om fremtiden i nytt intervju.

FLYTTET TILBAKE: Tidligere denne uken ble det kjent at prinsesse Marie og prins Joachim flytter tilbake til Frankrike sammen med barna. I et nytt intervju letter paret nå på sløret om fremtiden. Foto: NTB Scanpix
FLYTTET TILBAKE: Tidligere denne uken ble det kjent at prinsesse Marie og prins Joachim flytter tilbake til Frankrike sammen med barna. I et nytt intervju letter paret nå på sløret om fremtiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor tok prins Joachim (50) og prinsesse Marie (44) med seg barna Athena (8) og Henrik (11) til Frankrike, der prinsen tar del i landets høyst rangerte militære lederutdannelse. Oppholdet fikk imidlertid en bråstopp på grunn av coronaviruset, og dermed så familien seg nødt til å vende snuten tilbake til Danmark igjen.

De har dermed oppholdt seg i Danmark de siste månedene, men tidligere denne uken kom nyheten om at familien hadde forlatt landet i all hemmelighet og reist tilbake til Paris.

Det opplyste kongehuset i en pressemelding, som samtidig informerte om at prins Joachim gjenopptar sine studier i den franske hovedstaden. Før prinsefamilien flyttet tilbake, stilte familien i imidlertid opp i et stort intervju med Billed Bladet på Schackenborg slott, der de har hatt tilhold den siste tiden.

Etter planen skal prinsen være ferdigutdannet i juni, men det har vært heller stille om hva familien skal gjøre etter det. I intervjuet utelukker ikke dronning Margrethes (80) yngste sønn at han og resten av familien flytter permanent til utlandet.

- Hvem vet? Hva fremtiden byr på, er nok for tidlig å si noe om. Det kan skje så mye, og jeg holder mulighetene åpne. Så tar vi det derfra, svarer prins Joachim når ukebladet spør om familien vil komme hjem etter endt utdanning,

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer