Caitlyn Jenner:

Utelukker kvinnelig sexpartner i framtida: - Det skjer ikke

Caitlyn Jenner letter på sløret i den kommende selvbiografien.

ÅPENHJERTIG: Caitlyn Jenner, som har vært gift tre ganger, skriver i ny bok at hun ikke tror at hun kommer til å være seksuell med en kvinne igjen. Foto: Reuters / NTB scanpix
ÅPENHJERTIG: Caitlyn Jenner, som har vært gift tre ganger, skriver i ny bok at hun ikke tror at hun kommer til å være seksuell med en kvinne igjen. Foto: Reuters / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): To år er gått siden den tidligere idrettsutøveren Bruce Jenner stilte opp på forsiden av bladet Vanity Fair som kvinne, under sitt nye navn Caitlyn Jenner.

Siden den gang har 67-åringen vært åpen om hele kjønnsskifteprosessen, og også om sin forvirring rundt egen seksualitet.

I sin kommende selvbiografi, «The Secrets of My Life», skriver Kris Jenners tidligere ektefelle at hun ikke tror at hun kommer til å være seksuelt involvert med en kvinne igjen.

NY BOK: Caitlyn Jenners selvbiografi «Mitt hemmelige liv» blir utgitt i både USA og Norge 25. april. Foto:  Juritzen forlag
NY BOK: Caitlyn Jenners selvbiografi «Mitt hemmelige liv» blir utgitt i både USA og Norge 25. april. Foto: Juritzen forlag Vis mer

- Av de mest viktige tingene i livet mitt, er sex helt på bunnlinja; slik har det vært veldig lenge. En framtidig kvinnelig partner? Ja, jeg tenker på det. En framtidig kvinnelig sexpartner? Det skjer ikke. I hvert fall ikke nå, og kanskje aldri, skriver hun, gjengitt av flere utenlandske nettsteder, deriblant Mirror.

Caitlyns nye bok blir utgitt i Norge 25. april under tittelen «Mitt hemmelige liv».

Selv om utenlandske medier allerede har begynt å lekke utdrag fra boka, uttaler forlagssjef i Juritzen forlag, Sarah Natasha Melbye, at hun ikke kan kommentere innholdet før slippdato.

- Innholdet i «Mitt hemmelige liv» er foreløpig strengt hemmelig, men jeg kan love en sterk, personlig og avslørende bok, sier hun til Dagbladet.

- Føler meg frigjort

Ifølge Mirror skriver realitystjerna også at hun aldri har vært tilbøyelig når det gjelder det å ha sex med en mann, men at de tankene kan endre seg etter at hun har fjernet sitt mannlige kjønnsorgan.

- Kanskje holdningen vil endre seg etter den siste operasjonen. Kanskje jeg kommer til å tenke noe annet når den siste fysiske delen av min mandighet blir fjernet, skriver hun.

FØR: Slik så Bruce Jenner ut før han ble Caitlyn Jenner. Foto: NTB scanpix
FØR: Slik så Bruce Jenner ut før han ble Caitlyn Jenner. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var i 2015 at realitystjerna startet prosessen med å skifte kjønn.

67-åringen var en av verdens fremste tikjemper i USA på 70-tallet, og satte verdensrekord i tikamp i 1975 og 1976. Sistnevnte år vant hun gullmedaljen under OL i Montreal.

15 ÅR SIDEN: Caitlyn Jenner (tidligere Bruce) var gift med Kris Jenner fra 1991 til 2015. De har de to døtrene Kylie (t.v) og Kendall sammen. Foto: NTB scanpix
15 ÅR SIDEN: Caitlyn Jenner (tidligere Bruce) var gift med Kris Jenner fra 1991 til 2015. De har de to døtrene Kylie (t.v) og Kendall sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

De siste åra har Jenner vært å se i realityserien «Keeping Up With The Kardashians», som stefaren til Kourtney (38), Kim (36), Khloé (32) og Rob Kardashian (29), og far til Kendall (21) og Kylie Jenner (19).

I tillegg er Cailtyn far til fire voksne barn som han har fått fra tidligere ekteskap.

- Ulykkelig

Hans mest profilerte var imidlertid med Kris Jenner, som han var gift med fra 1991 til 2015.

Kris Jenner har ikke lagt skjul på at hun synes eksmannens kjønnsskifte var vanskelig for henne.

- Han var gift med meg, og han var ikke den han ønsket å være, så han var ulykkelig i ekteskapet. Vi kranglet mye, og de gangene vi pleide å dra ut sammen kom vi ikke lengre enn til første kvartalet for han sa: «Når kan vi gå hjem igjen?, har hun fortalt til TV-kanalen Extra, skriver Hello Magazine.

Caitlyn Jenner har tidligere også vært gift med Chrystie Scott fra 1972 til 1981, og Linda Thompson fra 1981 til 1986.

FIKK PANIKK: Den tidligere amerikanske friidrettshelten Bruce Jenner stilte opp som kvinnen Caitlyn Jenner i magasinet Vanity Fair, og fortalte om reisen mot å bli en fullverdig kvinne. Video: ABC News Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer