Caitlyn Jenner:

Utelukker kvinnelig sexpartner i framtida: - Det skjer ikke

Caitlyn Jenner letter på sløret i den kommende selvbiografien.

ÅPENHJERTIG: Caitlyn Jenner, som har vært gift tre ganger, skriver i ny bok at hun ikke tror at hun kommer til å være seksuell med en kvinne igjen. Foto: Reuters / NTB scanpix
ÅPENHJERTIG: Caitlyn Jenner, som har vært gift tre ganger, skriver i ny bok at hun ikke tror at hun kommer til å være seksuell med en kvinne igjen. Foto: Reuters / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): To år er gått siden den tidligere idrettsutøveren Bruce Jenner stilte opp på forsiden av bladet Vanity Fair som kvinne, under sitt nye navn Caitlyn Jenner.

Siden den gang har 67-åringen vært åpen om hele kjønnsskifteprosessen, og også om sin forvirring rundt egen seksualitet.

I sin kommende selvbiografi, «The Secrets of My Life», skriver Kris Jenners tidligere ektefelle at hun ikke tror at hun kommer til å være seksuelt involvert med en kvinne igjen.

- Av de mest viktige tingene i livet mitt, er sex helt på bunnlinja; slik har det vært veldig lenge. En framtidig kvinnelig partner? Ja, jeg tenker på det. En framtidig kvinnelig sexpartner? Det skjer ikke. I hvert fall ikke nå, og kanskje aldri, skriver hun, gjengitt av flere utenlandske nettsteder, deriblant Mirror.

Caitlyns nye bok blir utgitt i Norge 25. april under tittelen «Mitt hemmelige liv».

Selv om utenlandske medier allerede har begynt å lekke utdrag fra boka, uttaler forlagssjef i Juritzen forlag, Sarah Natasha Melbye, at hun ikke kan kommentere innholdet før slippdato.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer