<strong>SKJULER ANSIKTET:</strong> Karakteren «The Mountain» i den berømte tv-serien «Game of Thrones» har til nå ikke vist fram hva som skjuler seg under gullhjelmen. Foto: HBO
SKJULER ANSIKTET: Karakteren «The Mountain» i den berømte tv-serien «Game of Thrones» har til nå ikke vist fram hva som skjuler seg under gullhjelmen. Foto: HBO Vis mer

Uten hjelmen på, er «Game of Thrones»-karakteren «fryktelig skremmende»

Viser sitt sanne ansikt. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Suksesserien «Game of Thrones» har blitt verdens mest populære tv-serie de fem siste åra, siden premieren i 2011.

Vårens sesong av «Game of Thrones» (GOT) dikter videre på fantasyserien «A Song of Ice and Fire», uten at forfatter George R.R. Martin har rukket å skrive romanserien ferdig. Sjette sesong er spekket av fanteorier og har engasjert fansen mer enn tidligere, skriver Dagbladets GOT-anmelder, Marie L. Kleve.

Viste ansiktet

En av de kjente karakterene fra den siste sesongen er den fryktede «The Mountain» som spilles av den islandske skuspilleren Hafþór Júlíus Björnsson.

Den gyldenbelagte krigeren er kun er lojal mot den ny dronningen Cersei, og har vært en skremmende kraft for det onde, ifølge Independent.

Til nå har «The Mountain» enda ikke vist ansiktet under gullhjelmen, men det viser seg å være, om ikke like skremmende, kanskje enda mer skremmende enn karakteren selv.

På islenderens twitterkonto har skuespilleren nemlig delt et bilde av hva som egentlig skjuler seg under gullhjelmen.

Med tittelen «behind the scenes» viser Björnsson «The Mountains» sanne ansikt, og det er og blir fryktelig skremmende.

Foran bøkene

Det har vært mye snakk om at tv-serien, inne i sin sjette sesong på HBO Nordic og C More, nå ligger et hestehode foran George R. R. Martins bøker. Skuespillerne synes ikke det er skummelt.

- Fra og med fjerde sesong var ikke handlingen til Gilly basert på bøkene lenger, så jeg tror serien alltid har vært sin egen greie, sier skuespiller Hannah Murray.

Skuespillerkollega John Bradley-West, påpeker at serieskaperne D.B. Weiss og David Benioff allerede har lekt mye med kildematerialet, som å smelte sammen flere rollefigurer til én og flytte biter av handlingen frem eller tilbake i tid.

- Det mest imponerende de gjør hvert år er den matematiske balansegangen det er å gi alle nok å henge fingrene i og skape tilfredsstillende handlingskurver over ti timer når man har så mange forskjellige fortellingstråder.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer