Shabana Rehman:

- Utfallet fortsatt usikkert

Shabana Rehman oppdaterer om sykdommen.

OPPDATERER: Kreftsyke Shabana Rehman er ferdig med første runde av behandling i Tyskland. Foto: Espen Solli/Se og Hør
OPPDATERER: Kreftsyke Shabana Rehman er ferdig med første runde av behandling i Tyskland. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert

Tidligere i år fortalte komiker og samfunnsdebattant Shabana Rehman (45) overfor Se og Hør at hun kjemper sitt livs største kamp etter at hun fikk påvist bukspyttkjertelkreft med spredning.

I ettertid har Rehman oppdatert følgerne sine om behandlingen, og for kort tid siden ble det kjent at hun skal få immunterapi i Tyskland.

Nå er første syklus av kreftbehandling i Tyskland overstått. Det melder Rehman selv på Instagram, hvor hun også gir en oppdatering på situasjonen.

«Formen er fortsatt varierende. Utfallet fortsatt usikkert. Men jeg er kommet hjem i fin form og det første av tre besøk til Tyskland var veldig bra. Jeg var oppegående og kunne nyte den grønne frodige naturen i nærområdet til det private sykehuset allerede kort tid etter behandlingen. Legene og sykepleierne var også helt eksepsjonelle», skriver hun blant annet i innlegget.

Videre skriver hun at det forberedes immunterapi «med noen av verdens fremste eksperter» til neste gang hun reiser til Tyskland.

KLINSJ: «Farmen Kjendis» er så vidt i gang, og allerede kan vi se en konflikt utspille seg mellom Shabana Rehman og Dorthe Skappel. Det gikk så langt at en av dem ønsket å trekke seg nesten før spillet hadde startet. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

«Nå er det full fokus på helbredelse her hjemme, etter en fantastisk gjenforening med min kjæreste på Gardermoen. Jeg ser frem til å tilbringe tid med han i ro og fred» avslutter hun innlegget, etterfulgt av flere hjerte-emojis.

I et tidligere Instagram-innlegg delte hun at kjæresten fulgte henne på reisen til Tyskland og ble hos henne i to dager.

At 45-åringen hadde fått seg kjæreste, røpet hun selv overfor Se og Hør tidligere denne måneden.

- Jeg forstår at det kan framstå rart at et forhold etableres når livssituasjonen skulle tilsi noe helt annet. Det er både magisk og skummelt på samme tid. Jeg tenkte: «Fy søren. Petter er ikke skuddredd». Det er ikke jeg heller, men det er klart at det krever mot av oss, fortalte hun til bladet da.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer