Astrid S:

Utfordret verdensstjerna. Slik svarer hun

Ariana Grande responderte på Astrid S' miljøspørsmål.

MILJØDISKUSJON: Astrid Smeplass (22) satte spørsmålstegn ved Ariana Grandes (25) konsertkrav. Så fikk hun svar. Foto: NTB Scanpix, Dagbladet
MILJØDISKUSJON: Astrid Smeplass (22) satte spørsmålstegn ved Ariana Grandes (25) konsertkrav. Så fikk hun svar. Foto: NTB Scanpix, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Er det én ting internett har gjort lettere for oss, så er det å komme i kontakt med andre mennesker. Som når vår egen Astrid Smeplass (22) tar til sosiale medier for å utfordre selveste Ariana Grande (25) - og får svar.

Det var natt til onsdag at den norske popkometen, som for tiden er i USA, delte en tweet der hun påpekte følgende:

«Alle kjøper gjennomsiktige vesker til arena-turneer, er ikke det VELDIG mye plast?»

Tilbehør til besvær

Selv om 22-åringen ikke nevner Grande i Twitter-meldingen, kommer den likevel fram til superstjernen. 25-åringen er nemlig blant dem som har promotert nettopp gjennomsiktig konserttilbehør, som hun selger på hjemmesiden sin for en relativt billig penge.

Smeplass' miljøspørsmål er blitt til en lagt Twitter-tråd når Grande hiver seg på. Først skriver Smeplass dette, som svar til en bruker som trekker fram gjenbruk:

«Men!!! Så mange sier det (bruker gjenbruk som argument, journ.anm), og for å være helt ærlig synes jeg det er litt naivt. Selvsagt er det bedre, men de har pengene og makten til å finne på noe mer miljøvennlig», skriver trønderen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer