Lady Gaga:

Utlover dusør på 50 000 kroner

Mannen som angivelig skal ha skutt Lady Gagas hundepasser, ble løslatt ved en feil.

STJAL HUNDENE: Lady Gaga fikk hundene sine fraståjlet i fjor. Foto: Angela Weiss/AFP/NTB
STJAL HUNDENE: Lady Gaga fikk hundene sine fraståjlet i fjor. Foto: Angela Weiss/AFP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I februar i fjor kom den triste nyheten om at Lady Gagas (36) hundepasser, Ryan Fischer, var blitt skutt.

Hundepasseren var på tur med artistens tre hunder av rasen bulldogg, da en person skal ha angrepet dem og skutt hundepasseren.

Hundene ble i etterkant funnet uskadd, mens hundepasseren lå på sykehus i over en måned etter å ha hatt komplikasjoner med lungene. Han ble utskrevet fra sykehuset en måned etter hendelsen.

Nå etterlyser US Marshal Services en mann som ved en feiltakelse ble løslatt fra varetekt etter å ha blitt arrestert i forbindelse med hendelsen, melder The Guardian.

Utlover dusør

I en uttalelse på mandag kunngjorde det føderale byrået en belønning på opptil 5000 dollar, om lag 50 000 norske kroner, for informasjon som fører til arrestasjonen av en 19 år gammel mann.

Mannen ble arrestert for ran og drapsforsøk, men i april, over ett år etter at artistens hundepasser ble skutt, førte en skrivefeil til at han ble løslatt.

Han ble sluppet fri etter at han hadde vært i et møte i retten. I rettsmøtet ble tiltalen mot ham henlagt, men bare i påvente av å skulle bli erstattet av en ny tiltale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer