Kylie Jenner:

Utpekt til yngste selfmade milliardær

Åpner opp om suksessen i nytt intervju.

MILLIARDÆR: Realitystjerne og sminkemogul Kylie Jenner gjør det storartet med sminkeselskapet Kylie Cosmetics. Foto: NTB scanpix
MILLIARDÆR: Realitystjerne og sminkemogul Kylie Jenner gjør det storartet med sminkeselskapet Kylie Cosmetics. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke til å stikke under stol at «Keeping Up With The Kardashians»-stjerna Kylie Jenner (21) har gjort det særdeles bra med sminkeselskapet Kylie Cosmetics, som hun startet opp i 2015.

I juli la Forbes ut den prestisjetunge lista over «USAs rikeste selfmade kvinner». Og det var ingen ringere enn Jenner som prydet forsida, under tittelen «America's Women Billionaires».

Ifølge Forbes har Kylie Jenners selskap en verdi på 900 millioner dollar, eller 7,3 milliarder kroner. I tillegg har hun 100 millioner dollar, eller 866 millioner norske, i andre selskaper eller som privat formue. Det vil si at hun nå er den yngste dollarmilliardæren noen sinne.

Hadde ikke sett det for seg

Kylie Cosmetics har de siste tre åra solgt sminken sin på nettet og i pop-up butikker, men etter at hun undertegnet en eksklusiv distribusjonsavtale med skjønnhetsforhandleren Ulta Beauty i august, dukket sminkemerket opp i tusen av selskapets butikker.

Ifølge Forbes solgte Kylie Cosmetics sminkeprodukter til en verdi av 54,5 amerikanske dollar, eller 472 millioner norske kroner i løpet av seks uker etter samarbeidet ble inngått.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer