Øyunn Krogh:

- Utrolig drøy strategi

Influenseren tyr til en oppsiktsvekkende opptreden under NRKs julekalender.

OVERRASKER: Øyunn Krogh har imponert mange i NRKs julekalender. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
OVERRASKER: Øyunn Krogh har imponert mange i NRKs julekalender. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I disse dager ruller den kjendisspekkede julekalenderen «24 stjerners julekalender» over skjermer rundt om i landet. NRK-programmet er ledet av Markus Neby (31).

Her konkurrerer 24 kjendiser i ulike grener som er inspirert av jul. En deltaker må forlate programmet hver episode, før de i siste episode står igjen med en julestjerne.

Under mandagens sending er utfordringen kjendisene møter å få en hel familie til å le - og dette skal de klare på to minutter. En og en går de inn i rommet med mål om å «gjøre alle sammen gla'».

GRUER SEG: Emil Gukild forteller hva han gruer seg til å se på skjermen i «24 stjerners julekalender». Reporter: Sofie Losen. Video: NRK/ Nora Skavhaug. Vis mer

Vekker oppsikt

Blant deltakerne som kjemper om plassen i julekalenderen er 27 år gamle Øyunn Krogh.

Influenseren tyr imidlertid til en noe oppsiktsvekkende metode for å få den utvalgte familien til å trekke på smilebåndet.

- Jeg har en drøy strategi. Utrolig drøy strategi. Jeg har skjønt at hvis du ikke har noen vitser så er det veldig smart å gå for kropp. Egentlig veldig billig triks, men jeg får gå for det, uttaler Krogh i programmet rett før det er hennes tur til å gå ut i ilden.

Familien får nemlig vitne til at 27-åringen kler av seg på overkroppen og står toppløs foran både familien og TV-tittere. Planen ser imidlertid ut til å fungere, da flere i juryen humrer av påfunnet.

NAKENKJOLE: Kjolevalget til Øyunn Krogh fikk oppmerksomhet på premierefesten til NRKs «24-stjerners julekalender». Video: Rød Løper. Vis mer

Etter at hver og en av de gjenstående deltakerne hadde vist fram sin morsomste side, fikk hun også den glade beskjeden om at familien var enige om at hun hadde vunnet konkurransen.

- Desperat

Til VG uttaler Krogh at hun var sliten da beskjeden om at de skulle underholde en hel familie kom.

- Jeg hadde ikke mer humor i kroppen i det hele tatt, men jeg hadde kropp. Så da tenkte jeg da spiller jeg på den. Det er et triks man kan ty til når man er desperat, uttaler influenseren og legger til:

- Jeg tenkte at man kan i hvert fall ikke si at det var seksualisert, for de greiene der var ikke sexy. Det var ordentlig ugreit, tenkte jeg.

Dagbladet har vært i kontakt med Øyunn Krogh, som ikke ønsker å gi en kommentar til saken.

- Revansje

Det er ikke første gangen Krogh blir spesielt lagt merke til av både dommere og seere under julekalenderen.

«24 STJERNERS JULEKALENDER»: I dagens luke av «24 stjerners julakalender» må produksjonen bryte inn midt i en julelek. Video: NRK Vis mer

I søndagens episode kunne nemlig «Skal vi danse»-dommer Merete Mørk Lingjærde (60) fortelle at 27-åringen imponerte henne stort da deltakerne skulle vise fram sine danseferdigheter.

- Øyunn! Altså, jeg er jo leder for en danseutdanning, du kunne kommet rett inn dit. Sånn seriøst, du er altså så god, utbryter «Skal vi danse»-dommeren.

Dette sa Lingjærde helt uvitende om at Krogh tidligere i episoden har fortalt at hun har søkt på den aktuelle skolen, og fått avslag, ikke mindre enn tre ganger.

Til Dagbladet uttalte Lingjærde at hun syntes det var morsomt å høre at Krogh hadde søkt seg inn på skolen tidligere.

- Øyunn fikk en revansje på meg der, det var veldig gøy! Morsomt at hun konfronterte meg, sa dansepedagogen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer