Emilie Voe Nereng og Michael Hansson:

- Utrolig forelsket

Influenseren og kjæresten har tatt forholdet ett steg videre.

FORLOVET: Emilie Nereng og kjæresten Michael Hansson er forlovet. Foto: Skjermdump Instagram
FORLOVET: Emilie Nereng og kjæresten Michael Hansson er forlovet. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Emilie Voe Nereng (27) og kjæresten Michael Hansson (33) er forlovet. Det forteller førstnevnte på Instagram.

«Forrige uke var det et år siden jeg stakk hodet ut av vinduet og sa 'Halla!' for å virke både kul og laidback, til tross for at jeg var jæskla nervøs, og siden den gang har livet mitt med deg vært så rikt og levende. Du gir meg latterkrampe hver dag og sommerfugler i magen. Derfor er det helt vanvittig å tenke på at jeg skal leve resten av livet sammen med deg!! Elsker deg!», skriver hun under et videoklipp av de to.

KJÆRLIGHET: Emilie Nereng fortalte om kjæresten på den røde løperen på Vixen Awards. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

Men det røper Nereng samtidig at kjæresten fridde på ettårsdagen deres. Forholdet ble imidlertid ikke bekreftet før i desember i fjor.

Overfor Dagbladet har influenseren følgende å si om det å nå være forlovet:

- Det føles helt fantastisk! Jeg er utrolig forelsket og lykkelig sammen med Michael.

- Detaljene rundt frieriet liker jeg å holde litt for oss selv, men han fridde da vi feiret at det var et år siden vi traff hverandre første gang.

NY LEILIGHET: Vi tok en prat med Emilie Nereng om tiden etter bruddet og den nye leiligheten. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Nå gleder duoen seg til bryllupsplanlegging og alt som kommer med det å være forlovet.

- Vi snakker mye om framtida og er derfor veldig glad for at vi kan bruke tida framover til å planlegge og glede oss masse til bryllup.

Overfor VG innrømmer 27-åringen at hun ikke hadde noen mistanke i det hele tatt.

- Han er en liten luring, han skal ha det. Men jeg har jo sett noen av signalene i ettertid - som for eksempel da jeg ba om å få låne dressjakka hans like før (hvor ringen lå) og han bare: «Nei fader… la oss ikke styre med det nå a».

MYSTISK DATE: Emilie Nereng hadde med seg en mystisk date på Alexandra Joners halloweenfest. Reporter: Elise Aksnes. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Hansson forteller at han fridde til kjæresten fordi han «aldri har vært lykkeligere»:

- Jeg ser opp til henne på mange måter, hun vekker fram det beste i meg, og gjør livet enda morsommere å leve.

- Han framhever de sidene jeg liker best ved meg selv, heier alltid på meg, og beriker livet mitt, roser Nereng.

Mens Nereng lenge var Norges største blogger, og har vært i rampelyset siden hun så vidt var tenåring - har også Hansson en kjent bakgrunn. 33-åringen spilte nemlig Jonny i den populære ungdomsserien «Jonny og Johanna» som gikk på NRK på starten av 2000-tallet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer