Andrea Eriksen:

- Utrolig kjipt for alle

Den tredje sesongen av realityserien «Alle elsker David» nærmer seg.

TV-FAMILIE: Snart vil seerne få nok en sesong med Andrea Eriksen, David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad i «Alle elsker David». Her er de under Vixen awards i 2021. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
TV-FAMILIE: Snart vil seerne få nok en sesong med Andrea Eriksen, David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad i «Alle elsker David». Her er de under Vixen awards i 2021. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert

Andrea Eriksen (25) er best kjent for det norske folk som dattera til kjendismanager David Eriksen (54). De siste åra har familien gitt seerne en innsikt i sin hverdag gjennom realityserien «Alle elsker David».

Nå er det straks duket for en tredje sesong av seersuksessen, og Andrea var derfor til stede under TV 2s høstlansering i Bergen tidligere i september.

Dagbladet var, som resten av kjendisnorge, naturligvis også der og benyttet derfor muligheten til å ta en prat med 25-åringen.

BRUDD: «Alle elsker David» har blitt en populær realityserie - til høsten kommer sesong 3. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Vondt

Tidligere i år ble det kjent at David og samboeren Hedvig Glestad hadde gått hver til sitt. Bruddet vil derfor være en stor del av den kommende sesongen av «Alle elsker David».

25-åringen innrømmer at hun har litt blandede følelser til akkurat det.

- Det er den såreste sesongen hittil, og alt var på en måte uforutsett egentlig. Det var rart å spille inn og filme, og vi har vært slitne. Det har vært en veldig rar sesong, forteller hun til Dagbladet.

Selv har hun tatt mindre del i årets sesong, kontra de to første, og vet derfor ikke helt hva hun skal forvente. Hun tror imidlertid det vil vises en del private øyeblikk mellom faren og Hedvig.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

- Jeg tror det kommer til å være vondt å se det. Det er bruddet mellom Hedvig og pappa, og det er jo utrolig kjipt for oss alle. Det blir nok litt spesielt å se ting som gjør vondt.

- Det er på en måte lenge siden, men så er det ikke lenge siden heller, legger hun til.

- Er noe rart

Selv om David og Hedvig ikke lenger er et par, ser det ikke ut til å ha påvirket vennskapet dem imellom. Også tidligere stemor og stedatter har beholdt vennskapet.

- Vi ble enige om rett etter bruddet at vi fortsatt skulle være venninner, så nå har vi gått fra å være stemamma og stedatter til søstre, som hun så fint kaller seg. Så nå er vi der da.

REALITY AWARDS: David Eriksen vant «Årets comeback» på Reality Awards, men ble satt ut av en DJ-tabbe. Video: Reality Awards. Vis mer

- Det er noe rart i den relasjonen, men det eneste jeg har lært er at vi bare skal «go with it» og ikke ta alt så bokstavelig, ler kjendisdattera.

For 25-åringen selv blomstrer kjærligheten etter hun i sommer kunne røpe ny kjæreste. Han vil imidlertid ikke dukke opp i familiens realityserie.

- Jeg er veldig glad i privatlivet og det er han også, så det er veldig deilig.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer