Jørgen Nilsen:

- Utrolig stolt

Den tidligere «Skal vi danse»-profilen røper milepæl.

GLADGUTT: Den tidligere «Skal vi danse»-profilen Jørgen Nilsen er i ekstase om dagen. Her avbildet med forloveden Helene Olafsen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
GLADGUTT: Den tidligere «Skal vi danse»-profilen Jørgen Nilsen er i ekstase om dagen. Her avbildet med forloveden Helene Olafsen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jørgen Nilsen (30) ble først kjent som proffdanser i TV 2-programmet «Skal vi danse». I 2017 gikk han til topps med dansepartner Helene Olafsen (30), et partnerskap som skulle vise seg å strekke seg lenger enn bare over dansegulvet.

I september 2018 kunne sistnevnte nemlig bekrefte overfor ukebladet Se og Hør at hun og Nilsen var blitt et par. I ettertid har det ballet på seg for paret, som siden både har forlovet seg og fått et barn sammen.

De har også flyttet inn i drømmeboligen, som de har brukt mye av fjoråret på å totalrenovere.

Det kan altså se ut til at hverdagen går på skinner for paret, men det stopper ikke der. Denne uka kunne nemlig Nilsen avsløre at han har nådd nok en milepæl i livet.

- Stolt

På Instagram avslører Nilsen at han har fullført studiet sitt - som munnet ut av en guttedrøm han har hatt.

Nilsen kan nå kalle seg helikopterpilot.

«Helikopterpilot! I februar 2018 valgte jeg å følge guttedrømmen. Etter uendelig med lesetimer, 14 eksamener, forferdelig mange planleggingstimer, utallige kanselleringer, bomturer, 120 000 kilometer og 920 timer med pendling og tre år med dårlig samvittighet for å gjøre andre ting … ja, du skjønner poenget.», skriver han på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer