Avicii er død:

Utrøstelig Avicii-venn: - Har aldri opplevd en dypere sorg

Tim Berglings tidligere manager er fullstendig knust etter sjokknyheten om kompisens bortgang.

NÆR VENN: Den svensk-iranske musikkmogulen Arash Pournouri (36) jobbet tett med Avicii i åtte år. Han mottar dødsbudskapet med en bunnløs sorg. Foto: NTB Scanpix
NÆR VENN: Den svensk-iranske musikkmogulen Arash Pournouri (36) jobbet tett med Avicii i åtte år. Han mottar dødsbudskapet med en bunnløs sorg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Sjokk. Sorg. Sinne. Raseri. Apati. Fortvilelse. Smerte. Smerte. Smerte.

Slik begynner det følelsesladde Instagram-innlegget til Aviciis tidligere manager, svensk-iranske Arash Pournouri (36), som jobbet tett med den avdøde musikeren gjennom store deler av hans karriere, fram til 2016.

Sjokknyheten om at en av verdens mest framgangsrike EDM-artister har gått bort, i en alder av bare 28 år, traff verden like før klokka halv åtte fredag kveld.

Hjerteskjærende hyllest

Pournouri er, som så mange andre, rystet.

- Jeg klarer ikke sette ord på følelsene jeg har akkurat nå. Du var min familie. Min bror. Min venn. En del av mitt hjerte. Som nå er borte. Jeg har aldri opplevd en dypere sorg, skriver han.

Ifølge Aftonbladet traff Pournouri, som er en av Sveriges mest kjente plateprodusenter, Tim Bergling i 2008, da sistnevnte var 19 år gammel. Avicii slo gjennom to år seinere, med debutalbumet «Seek Bromance».

Resten er historie.

- Vi ville være kreative og berøre verden. Og vi berørte. Mer enn en gang. Det gjør du ennå, selv om du er borte. Det gjør likevel ikke opp for at livet ditt tok slutt, altfor tidlig. Jeg husker ikke når jeg gråt sist, men øynene mine har vært hovne av tårer siden jeg fikk vite dette. Jeg har ikke akseptert det, og kan fortsatt ikke forstå at det er sant, skriver Aviciis tidligere manager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer