Ireland Baldwin:

Utsatt for brutalt ran

Alec Baldwins datter, Ireland, ble denne helga utsatt for overfall og ran.

OVERFALT: Ireland Baldwin, dattera til Alec Baldwin, ble denne helga utsatt for overfall og ran. Nå advarer hun følgerne sine. Foto: NTB Scanpix
OVERFALT: Ireland Baldwin, dattera til Alec Baldwin, ble denne helga utsatt for overfall og ran. Nå advarer hun følgerne sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dattera til filmstjernene Kim Basinger (65) og Alec Baldwin (62), Ireland Baldwin (24), har vært i rampelyset omtrent siden før hun kunne gå. Det har ført til at 24-åringen har opparbeidet seg en solid følgerskare på sosiale medier.

Til sine over 620 000 følgere på Instagram avslører hun nå helgas store skrekkopplevelse, samtidig som hun advarer følgerne sine.

I et innlegg delte hun søndag kveld to bilder av seg selv, med det som skal være blåmerker i ansiktet. Der ber hun samtidig følgerne sine om å være på vakt, i kjølvannet av det skal ha vært et overfall i forbindelse med et ran lørdag denne helga, ifølge Independent.

«I går ettermiddag ble jeg angrepet av en kvinne som var helt borte, fordi hun var så høy på dop og desperat etter penger», skriver hun innledningsvis i innlegget, og fortsetter:

«Hun slo meg i ansiktet på en parkeringsplass, tok alle eiendelene mine og hoppet inn i en fluktbil mens ektemannen hennes kjørte».

- Dette er vanskelige tider

Videre skriver hun at politiet ble tilkalt, og at kvinnen ble arrestert. Hun påpeker også at hun var heldig som hadde vitner, og at hun fikk hjelp raskt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer