<strong>OVERFALT:</strong> Ireland Baldwin, dattera til Alec Baldwin, ble denne helga utsatt for overfall og ran. Nå advarer hun følgerne sine. Foto: NTB Scanpix
OVERFALT: Ireland Baldwin, dattera til Alec Baldwin, ble denne helga utsatt for overfall og ran. Nå advarer hun følgerne sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ireland Baldwin:

Utsatt for brutalt ran

Alec Baldwins datter, Ireland, ble denne helga utsatt for overfall og ran.

Publisert

Dattera til filmstjernene Kim Basinger (65) og Alec Baldwin (62), Ireland Baldwin (24), har vært i rampelyset omtrent siden før hun kunne gå. Det har ført til at 24-åringen har opparbeidet seg en solid følgerskare på sosiale medier.

Til sine over 620 000 følgere på Instagram avslører hun nå helgas store skrekkopplevelse, samtidig som hun advarer følgerne sine.

I et innlegg delte hun søndag kveld to bilder av seg selv, med det som skal være blåmerker i ansiktet. Der ber hun samtidig følgerne sine om å være på vakt, i kjølvannet av det skal ha vært et overfall i forbindelse med et ran lørdag denne helga, ifølge Independent.

«I går ettermiddag ble jeg angrepet av en kvinne som var helt borte, fordi hun var så høy på dop og desperat etter penger», skriver hun innledningsvis i innlegget, og fortsetter:

«Hun slo meg i ansiktet på en parkeringsplass, tok alle eiendelene mine og hoppet inn i en fluktbil mens ektemannen hennes kjørte».

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. Video: E! Online Se hele klippet her. http://www.eonline.com/shows/kardashians/news/835707/kim-kardashian-gives-terrifying-moment-by-moment-recap-of-paris-attack-reveals-she-was-thrown-on-bed-thought-this-is-it Vis mer

- Dette er vanskelige tider

Videre skriver hun at politiet ble tilkalt, og at kvinnen ble arrestert. Hun påpeker også at hun var heldig som hadde vitner, og at hun fikk hjelp raskt.

«Politiet fortalte meg at dette skjer ofte, fordi folk er desperate etter penger akkurat nå på grunn av coronaviruset og at folk ikke har jobb. Det er masse tyveri og ran som foregår. Publiserer dette for å minne alle på at de må være forsiktige og følge med på omgivelsene. Dette er vanskelige tider og vi må passe på hverandre», avslutter hun.

View this post on Instagram

meep

A post shared by i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) on

I kommentarfeltet renner det fremdeles inn meldinger, og blant dem som har kommenterte er 24-åringens stemor, Hilaria Baldwin (36).

«Jeg er så glad du er trygg nå. Vi elsker deg», skriver hun i en kommentar.

Spiseforstyrrelser

Nyheten om overfallet kommer om lag ei uke etter at Baldwin kunne markere seks år som frisk fra spiseforstyrrelser. Det delte hun selv på Instagram.

View this post on Instagram

Got a call from my old program yesterday... 6 years 🎉

A post shared by i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) on

- Ville bare annonsere at det i dag er 15. august, og i dag markerer seks år siden jeg ble fri fra anoreksi og bulimi, og alle mine andre matbehov og spiseforstyrrelser som jeg led av i så mange år, sa hun i en video for noen uker siden.

24-åringen startet for alvor en karriere som modell i 2013, og det er ikke ukjent at modeller ofte er utsatt for et enormt kroppspress - noe som igjen kan føre til spiseforstyrrelser.

ÅPNER OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakker åpent om det på et besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

På Instagrams historiefunksjon fortalte Baldwin i 2018 at nettopp kroppspresset gikk hardt utover helsa hennes.

«Jeg sleit med spiseforstyrrelser som ung, og det tok meg veldig lang tid å finne aksept og kjærlighet for meg selv. Tro meg, all smerten og ødeleggelsene jeg påførte meg, var ikke verdt det», skrev hun den gang, ifølge kjendisnettstedet People.

I dag er 24-åringen som nevnt frisk, og har et stort ønske om å spre budskapet om at man kan være fornøyd med kroppen sin.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer