Per Sandberg og Bahareh Letnes:

Utsatt for innbrudd: - Utrolig ubehagelig

Per Sandberg og Bahareh Letnes fikk seg en overraskelse da de kom på jobb på «Grand Bar» i Halden.

INNBRUDD I BAREN: Bahareh Letnes og Per Sandbergs bar ble utsatt for innbrudd natt til onsdag. Foto: Morten Eik / Se og Hør
INNBRUDD I BAREN: Bahareh Letnes og Per Sandbergs bar ble utsatt for innbrudd natt til onsdag. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til onsdag ble det gjort innbrudd i Per Sandberg (60) og Bahareh Letnes' (30) bar med navn «Grand Bar» i Halden.

Det melder Halden Arbeiderblad.

Dermed fikk paret seg en overraskelse da de kom på jobb onsdag ettermiddag. Overfor avisa forklarer Sandberg at lokalet var rotete, og at alt fra mat og vin til høyttalere og kulepenner var borte. Han påpeker imidlertid at ingenting av stor verdi hadde blitt stjålet fra baren.

- Vi er mest glad for at ingenting er blitt ødelagt. Men vi synes det er utrolig ubehagelig at noen har holdt på her i natt, uttalte Sandberg til avisa onsdag kveld.

To personer pågrepet

Ifølge Sandberg ser det ut til at tyvene ikke fikk med seg alt da det sto igjen esker og poser på gulvet i baren. De klarte imidlertid å røske med seg en blåbærpai fra fryseren.

To personer er nå pågrepet etter innbruddet, og ifølge avisa fikk politiet melding om innbruddet halv tre onsdag ettermiddag. De var på plass i baren en halvtime seinere for å foreta en åstedsundersøkelse.

Operasjonsleder Lisbeth Mjøsund forklarer til Halden Arbeiderblad at to personer seinere ble funnet med gjenstander som kunne knyttes til åstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer