Martine Lunde:

Utsatt for netthets: «Håper du dør»

Influenseren åpner seg om hatkommentarene hun har mottatt den siste tida.

GROVE KOMMENTARER: Influenser Martine Lunde har de siste ukene mottatt mye netthets i sosiale medier. Foto: Espen Solli / TV 2
GROVE KOMMENTARER: Influenser Martine Lunde har de siste ukene mottatt mye netthets i sosiale medier. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Influenser Martine Lunde (24) ble et kjent ansikt etter deltakelsen i «Paradise Hotel». Der fant hun også kjærligheten med realityprofil Aleksander Sæterstøl (25).

Siden den gang har Lunde jobbet med sosiale medier, og har opparbeidet seg en følgerskare på over 260 000. Hun har også fått bryne seg på programlederrollen for den konkurransedrevne realityserien «Glow Up» og vært en av profilene i «Bloggerne».

Nå kommer det derimot fram at det å være et kjent ansikt ikke bare har sine fordeler. Overfor «God kveld Norge» åpner Lunde seg om all netthetsen hun har opplevd den siste tida.

- Det er alt fra «er ikke hun litt for høy og kraftig til å være så fin?» til «de leppene, er de ekte? Hvis ikke synes jeg hun burde ha ekte lepper, de store der var ikke mye lekkert», forteller Lunde.

Den groveste kommentaren Lunde har mottatt er imidlertid: «Jeg håper du dør, ditt avskum».

Blir satt ut

24-åringen forstår ikke hvorfor folk skriver slike ting til henne, og undrer over hva hun kan ha gjort dem.

Lunde har tidligere fortalt at hun sjeldent mottar noen form for kritikk eller netthets, men nå har dette altså endret seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.