Per Sandberg og Bahareh Letnes:

Utsetter bar-åpningen: - Omfattende

Åpningen av den nye baren gikk ikke helt etter planen.

BAR-ÅPNING: Per Sandberg og kjæresten Bahareh Letnes skulle etter planen åpne den nye baren i løpet av sommermånedene. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BAR-ÅPNING: Per Sandberg og kjæresten Bahareh Letnes skulle etter planen åpne den nye baren i løpet av sommermånedene. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars kom nyheten om at tidligere politiker Per Sandberg (62) og kjæresten Bahareh Letnes (32) skulle åpne en ny bar - igjen.

Denne gangen sikter de seg mot Fredrikstad for å drive baren «Bar Bahalim» i det gamle Hotel Victoria. Med seg på laget har de fått restauranten «Hos Martin» som samarbeidspartner.

Sandberg har tidligere fortalt til Fredriksstad Blad at målet var å stå ferdig med renoveringen i månedsskiftet juli-august. Men slik blir det altså ikke.

BAR: Per Sandberg og Bahareh Letnes har åpnet bar i Halden, og vi var med på åpningen. Vis mer

- Har revet alt

Nå forteller Sandberg til Halden Arbeiderblad at renoveringen ikke har gått helt etter planen. Han legger ikke skjul på at det fremdeles er mye arbeid som gjenstår.

- Det er omfattende renoveringsarbeid. Vi har revet alt og bygger opp helt på nytt. Da snakker vi alt med infrastruktur, vegger, tak og konstruksjonsendringer. Nå ser det ut som en slagmark, sier han.

Overfor avisa opplyser 62-åringen at de som skal prosjektere og bygge baren er fra Ukraina, noe som har ført til at alt har stoppet opp. Det har vært en dramatisk prisøkning, og den økonomiske situasjonen de alle befinner seg i, påvirker også baren.

UTE AV SKAL VI DANSE: Bahareh Letnes og Tom-Arild Hansen røk lørdag ut av «Skal vi danse», til stor skuffelse for Per Sandberg. Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

På toppen av det hele har det også vært utfordrende for Sandberg å finne arbeidskraft. Han mener det nesten er umulig å rekruttere folk, da det er mangel på det i hele bransjen.

Dagbladet har vært i kontakt med Per Sandberg, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

- Det er litt trist

Nøyaktig når Sandberg og Letnes kan ønske gjester velkommen til «Bar Bahalim», er fremdeles usikkert.

- Det er litt trist, for vi får mange henvendelser. Jeg har registrert at mange gleder seg til vi skal åpne, forteller han, og fortsetter:

- Men kanskje vi kan åpne til julebordssesongen - hvis jeg tør å si noe. Det er noen skjær i sjøen, men vi er fortsatt optimister og tror vi skal lande dette. Men vi kommer litt skjevt ut i oppstarten.

HØYLYTT: Per Sandberg settes ut av snorkingen til «Farmen»-kameraten Mímir Kristjánsson. Video TV 2 Sumo Vis mer

Til tross for dårlige nyheter, forsikrer 62-åringen kommende gjester at kranene nå står klare, etter at de fikk godkjent skjenkebevilling av formannskapet i slutten av juni.

Fra før driver duoen «Grand Bar» i midten av Halden sentrum, som de overtok i mai 2020.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer