Tiril Sjåstad Christiansen:

Utsetter bryllupet: - Det er litt surt

Nok et kjendisbryllup rammes av coronaviruset.

BRYLLUP PÅ IS: «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (24) er blant kjendisene som har valgt å utsette bryllupet som følge av corona-pandemien. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
BRYLLUP PÅ IS: «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (24) er blant kjendisene som har valgt å utsette bryllupet som følge av corona-pandemien. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uka har det kommet fram at flere norske kjendisbryllup er i faresonen som følge av spredningen av det alvorlige coronaviruset.

Flere lever imidlertid i håpet om at bryllupene deres blir noe av, og krysser fingrene for at situasjonen er en annen når deres bryllup står for tur.

Et par som har besluttet å utsette bryllupet sitt et helt år, er snowboardstjernen Silje Norendal og Alexander Bonsaksen. Det avslørte førstnevnte overfor Dagbladet forrige uke.

- For risikabelt

Sist ut i rekken av å måtte avlyse bryllupet sitt er «Farmen Kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (24). Den tidligere idrettsutøveren skulle opprinnelig gifte seg med sin utkårede Stian Lauritzen (32) i Italia i august, men har nå sett seg nødt til å utsette hele bryllupet.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Til «God Kveld Norge» forteller 24-åringen at de for to dager siden sendte ut den triste beskjeden til gjestene sine. Christiansen synes selv det er «kjempekjedelig» å måtte utsette bryllupet, men har innsett at det er for risikabelt å vente for å se om coronasituasjonen vil endre seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer