Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand:

Utsetter bryllupet

Det norske stjerneparet må vente med å bli mann og kone.

UTSETTER BRYLLUPET: Emil Hegle Svendsen og forloveden Samantha Skogrand har bestemt seg for å utsette bryllupet. Foto: Andreas Fadum.
UTSETTER BRYLLUPET: Emil Hegle Svendsen og forloveden Samantha Skogrand har bestemt seg for å utsette bryllupet. Foto: Andreas Fadum. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Emil Hegle Svendsen (32) og Samantha Skogrand (28) har bestemt seg for å utsette vielsen.

Det bekrefter Emil til VG.

Bryllupet skulle ifølge avisen stå neste sommer, men nå har det blitt utsatt til neste år.

Årsaken er ifølge skiskytteren at han vil lade opp til vinterens kommende OL i Sør-Korea i fred og ro.

– Vi hadde satt en dato til sommeren, men vi har nå valgt å utsette det for at jeg skulle få ro til å forberede meg frem mot OL og fokusere 100 prosent på nettopp dét. Nå er det utsatt til 2019, sier Emil Hegle Svendsen til VG.

I september sa paret til Se og Hør at de ikke hadde noen hast med å gifte seg.

- Vi har bestemt oss for hva slags bryllup vi har lyst på, men vi har ikke bestemt oss for noe mer enn det egentlig, altså når det blir og hvor.

- Vi har litt mye å gjøre med både ny job og OL om dagen, så vi har ikke satt noen konkrete planer. Vi får ta det litt med ro tror jeg, det er så mye som skjer.

I januar 2014 ble det kjent den daværende TV 2-profilen og skiskytteren hadde blitt et par.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 08.01.2014 Foreldrene til skiskytter Emil Hegle Svendsen forteller om løpet de mener sønnen viste han hadde et talent utenom det vanlige. Vis mer

Et halvt år senere flyttet paret sammen på Vinderen i Oslo, og to dager før jul i fjor gikk skiskytter-stjernen ned på kne.

Møttes på nett

Flere har tidligere hevdet at paret møttes da Samantha jobbet som sportsanker i TV 2, men i et intervju med Dagbladet i juli avfeide 27-åringen ryktene, og avslørte hvordan hun egentlig møtte sin forlovede.

- Jeg var ikke ute i felt da jeg jobbet som sportsanker, så vi hadde ikke mulighet til å møtes på den måten. Vi er litt moderne sånn sett og møttes på nett, via sosiale medier, fortalte hun til avisen.

Ifølge Samantha skal det ha vært skiskytterkjæresten som tok kontakt, men hun innrømte at han ikke alltid er enig i det.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer