Silje Norendal og Alexander Bonsaksen:

Utsetter bryllupet

- Vi sendte melding til alle gjestene i går om at bryllupet ikke blir noe av i år, og det er veldig kjipt.

BLIR IKKE BRYLLUP I ÅR: Silje Norendal og ishockeykjæresten Alexander Bonsaksen skulle etter planen gi hverandre sitt ja i Italia i sommer. Nå har de blitt nødt til å avlyse bryllupet som følge av coronaviruset. Foto: Andreas Fadum.
BLIR IKKE BRYLLUP I ÅR: Silje Norendal og ishockeykjæresten Alexander Bonsaksen skulle etter planen gi hverandre sitt ja i Italia i sommer. Nå har de blitt nødt til å avlyse bryllupet som følge av coronaviruset. Foto: Andreas Fadum. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

At coronaviruset setter en stopper for det meste om dagen, er ikke noen hemmelighet. Spredningen av det mye omtalte viruset har ført til at Folkehelseinstituttet blant annet har kommet med anbefalinger om at arrangementer med mer enn 500 deltakere avlyses eller utsettes.

Det blir også oppfordret til å unngå store folkemengder samt holde avstand fra hverandre. Dermed er det kanskje ikke så rart at også bryllup ikke akkurat egner seg i situasjonen vi nå befinner oss i.

Snowboardstjerna Silje Norendal (26) hadde store planer om å gifte seg med sin utkårede, ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen (33), til sommeren.

Nå bekrefter hun imidlertid overfor Dagbladet at hun og forloveden har valgt å utsette bryllupet sitt.

- Det er veldig kjipt

Paret var godt i gang med bryllupsplanleggingen, og vielsen samt festen skulle etter planen finne sted i Italia 8 til 11. juli i sommer.

Men med tanke på omstendighetene, antall inviterte gjester og ikke minst at Italia er hardest rammet i Europa av coronaviruset - blir et bryllup i sommer derfor ikke aktuelt.

- Vi sendte melding til alle gjestene i går om at bryllupet ikke blir noe av i år, og det er veldig kjipt, forteller Norendal til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer