«Farmen» tilbake på skjermen:

Utskjelling, intriger og juks. «Farmen»-øyeblikkene vi aldri glemmer

Nå etterlyser Finn Olav Odde mer hjelp fra TV 2, for å gjøre deltakerne mer rusta til det som venter dem.

<b>FØRTE TIL KRANGEL:</b> Da Finn Olav Odde slo ut Frank Aniksdal i tvekamp i «Farmen» i 2014, fikk han huden full av meddeltaker Olav Harald Ulstein. Krangelen dem imellom fikk stor oppmerksomhet i mediene. Foto: Alex Iversen / TV 2
<b>FØRTE TIL KRANGEL:</b> Da Finn Olav Odde slo ut Frank Aniksdal i tvekamp i «Farmen» i 2014, fikk han huden full av meddeltaker Olav Harald Ulstein. Krangelen dem imellom fikk stor oppmerksomhet i mediene. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Mandag kveld hadde årets sesong av «Farmen» premiere på TV 2.

Programleder Gaute Grøtta Grav (37) understreker overfor Dagbladet at seerne har nok å glede seg til i høstens «Farmen»-sesong.

- Jeg kan love at det blir humor og spenning fra første program i årets runde. Vi er ennå ikke helt ferdige med innspillingen, men så langt har vi ikke hatt en eneste kjedelig dag. Det blir tårer, latter, vennskap og brutte løfter. Og masse tungt arbeid og god stemning.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer