Helene Olafsen om «Senkveld»:

Uttaler seg om Blipp-exit: - Rart

Onsdag ble det kjent at Stian Blipp trekker seg fra programmet.

SLUTTER: Stian Blipp slutter som programleder for «Senkveld». Nå uttaler hans makker, Helene Olafsen, seg om endringen. Foto: Marit Hommedal / NTB
SLUTTER: Stian Blipp slutter som programleder for «Senkveld». Nå uttaler hans makker, Helene Olafsen, seg om endringen. Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag ble det kjent at programleder Stian Blipp (31) slutter i «Senkveld». Det opplyste TV 2 og Blipp overfor VG.

Nå uttaler hans makker, Helene Olafsen (30) seg om endringen. Det gjør hun i et innlegg på Instagram, der hun har delt et bilde av seg selv og Blipp.

«Stian slutter etter sesongen. Klart det er litt rart! Hvs skjer til høsten? Vi får se! Sees uansett 13 fredager framover med nydelige folk på besøk», skriver hun til bildet.

Trekker seg

Duoen har ledet fredagsprogrammet siden 2018. Stian Blipp trekker seg som programlederen i løpet av dette året, og det er fremdeles uklart hvem som vil ta over for ham.

- Stian Blipp skal slutte i «Senkveld». Hva som skjer til høsten er det ikke tatt noen avgjørelse på. Men Stian er en av TV 2s viktigste profiler og vi regner med at han blir å se på TV 2 i framtida også, sa informasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2 til VG i går.

På Instagram delte programlederen onsdag kveld et lengre innlegg, der han skrev at han er svært glad i gjengen som lager programmet.

«Dette er en helt udramatisk avgjørelse fra min side som ikke har bakgrunn i noe vondt blod, dårlig stemning eller uenigheter. Gjengen i senkveld er en liten familie som er i skyttergravene sammen hver uke hele året for å lage nytt program hver fredag. En gjeng jeg er utrolig glad i⁣⁣», skrev han, og fortsatte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer