Sylvester Stallone:

Uttaler seg om Schwarzenegger-feiden

- Liker ikke ordet «nei».

OM RIVALISERINGEN: Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone har hatt et rivaliserende forhold, nå kommer sistnevne med uttalelse. Foto: Eric Charbonneau/REX
OM RIVALISERINGEN: Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone har hatt et rivaliserende forhold, nå kommer sistnevne med uttalelse. Foto: Eric Charbonneau/REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den lange karrieren til Sylvester Stallone (76) har først og fremst inneholdt filmer som «Rambo», «Rocky», «Cobra» og «Cliffhanger». Men nå er stjerna aktuell i den nye TV-serien «Tulsa King».

I et ferskt intervju forteller skuespilleren at han synes det å spille i en TV-serie er veldig annerledes enn å spille i filmer. I det samme intervjuet åpner han også om feiden med Arnold Schwarzenegger (75).

- Arroganse

Stallone avslører at hemmeligheten bak den imponerende og langvarige karrieren hans, er holdningen.

- Jeg vet ikke om det er en form for arroganse overfor livet generelt, og en «dette kan ikke være alt, det kommer alltid til å komme noe mer rundt hjørnet»-holdning. Og så liker jeg bare ikke ordet «nei», uttaler Stallone overfor Sky News.

- Jeg vil si at jeg er skapt for utfordringer. Hver gang noen sier «jeg er den hardest arbeidende skuespilleren», så sier jeg «nei, det er du ikke».

Det er da 76-åringen kommer inn på rivaliseringen med Schwarzenegger.

- Som med Arnold. Da manifesterte jeg bokstavelig talt motsetningene våre. Jeg likte det, og han likte det han også fordi det la press på ham, følger Stallone opp før han fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer