Kim Kardashian

Uttaler seg om sexvideoen

I et nytt intervju erkjenner Kim Kardashian (40) at en lekket sexvideo har hjulpet henne godt på vei til verdensberømmelse.

STJERNE: Kim Kardashian avbildet i 2019. Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB
STJERNE: Kim Kardashian avbildet i 2019. Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i et gjenforeningsavsnitt av realityserien «Keeping up with the Kardashians» at stjerna fikk spørsmål av verten Andy Cohen.

- Tror du programmet ville fått en så stor suksess fra start uten all omtalen om sexskandalen?

- Når jeg ser tilbake på det nå, så tror jeg ikke det, svarer Kardashian.

Hun svarte også på hvordan hun ville reagert om en av hennes fire barn hadde spurt henne om videoen.

- Jeg har heldigvis ikke måttet det ennå. Heldigvis har det gått så mange år, og så mange positive ting har skjedd at det på en måte sletter det. Men det er noe jeg må leve med resten av livet, forklarte hun.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Berømt over natta

Det var i 2007 at en tre år gammel sexvideo med Kardashian og hennes daværende kjæreste, Ray J, ble spredt på nett.

Kardashian var den gang 26 år, og jobbet som garderobeassistent for Paris Hilton. Nærmest over natta ble hun verdenskjent.

Seinere samme år premierte realityserien om familien, som har vært en enorm suksess. Siden har Kim også gjort suksess med skjønnhetsfirmaet KKW Beauty og undertøysselskapet SKIMS.

Skilsmisse

Hennes ekteskap med artisten Kanye West, som hun har fire barn med, har også vært mye omtalt. Det ble i februar bekreftet at paret skiller seg etter sju års ekteskap.

I siste episode av familiens realityserie, som nå gir seg etter 20 sesonger, lettet Kardashian på sløret om bruddet.

Innspillingen for scenen skjedde i oktober, og allerede da hadde ryktene om et eventuelt brudd begynt å svirre. I episoden, gjengitt av Sky News og People, innrømmer 40-åringen at hun under en samtale med en terapeut hadde innsett at hun var ulykkelig gift.

- Jeg vil bare ha total lykke. Åpenbart så vet jeg at full lykke ikke er en ordentlig virkelighet, men hvis jeg kan ha mer av det for det meste av tida, er det alt jeg ønsker, sier hun videre.

Realitystjerna forteller også at det er målet hun vil jobbe mot.

- Jeg har alle de store tingene. Jeg har ekstravagansen, alt du noensinne kan forestille deg (...) og jeg er glad for alle erfaringene, men jeg tror jeg er klar for de mindre erfaringene som jeg tror vil betyr mye.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer