Lady Gaga:

Uventet vending

Nye opplysninger i saken om popstjernas kidnappede hunder.

Hundepasseren til Lady Gaga gikk på luftetur 24. februar og ble skutt av to ranere. To av hundene ble stjålet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av februar ble popstjerna Lady Gagas (35) hundepasser Ryan Fischer angrepet mens han luftet hennes tre hunder. To av hundene ble kidnappet, men returnert kort tid seinere.

Politiet har nå siktet fem personer i saken, inkludert kvinnen som leverte hundene tilbake, ifølge The Guardian.

Kvinnen har hevdet overfor politiet at hun ikke var involvert i kidnappingen. Det er også usikkert om hun har fått utbetalt dusøren på en halv million dollar som Gaga utlovet.

Tre av de fem personene er siktet for ran og drapsforsøk, og blir knyttet til saken hvor den berømte sangerens hundepasser ble skutt og ranet. De to andre skal ha medvirket etter at angrepet ble gjennomført, ifølge politiet.

FALL: Under en konsert i Las Vegas tok Lady Gaga en fan opp på scenen. Det var kanskje ikke så lurt. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Foto: CNN Vis mer

Politiet mener at ugjerningen var motivert av verdien på Gagas hunder, og tror ikke at hundepasseren ble angrepet fordi han arbeidet for popstjerna. Ifølge Sky News mener politiet at de siktede ikke var klar over at hundene hadde en kjent eier.

Det er foreløpig ikke kjent hvordan de fem stiller seg til siktelsene.

«Blodet rant»

Det var i slutten av februar at Fischer ble angrepet av to personer som skjøt ham fire ganger i brystet. Deretter la de på sprang, og forsvant. De mistenkte gjerningsmennene kidnappet også to av Gagas hunder, Koji og Gustavo.

Hundepasseren ble skrevet ut fra sykehuset litt over en måned etter at han ble beskutt.

KASTET KLÆRNE: Lady Gaga ankom i en rosa kjole - og kledde av seg plagg etter plagg, til hun til slutt sto igjen slik. Her med designer Brandon Maxwell. Foto: Angela Weiss/AFP. Video: CNN Vis mer

«For fire dager siden, mens en bil kjørte av gårde og blodet rant fra skuddsåret mitt, travet en engel over til meg og la seg inntil kroppen min. Panikkskrikene mine roet seg mens jeg så på henne, til tross for at jeg registrerte at blodet som samlet seg rundt hennes lille kropp var mitt eget», skrev Fischer fra sykehussenga.

De to hundene som ble stjålet kom til rette to dager etter angrepet. Da ble de brakt til en politistasjon av den nevnte kvinnen som nå også er siktet.

Lady Gaga har ikke kommentert siktelsene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer