Lady Gaga:

Uventet vending

Nye opplysninger i saken om popstjernas kidnappede hunder.

Hundepasseren til Lady Gaga gikk på luftetur 24. februar og ble skutt av to ranere. To av hundene ble stjålet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av februar ble popstjerna Lady Gagas (35) hundepasser Ryan Fischer angrepet mens han luftet hennes tre hunder. To av hundene ble kidnappet, men returnert kort tid seinere.

Politiet har nå siktet fem personer i saken, inkludert kvinnen som leverte hundene tilbake, ifølge The Guardian.

Kvinnen har hevdet overfor politiet at hun ikke var involvert i kidnappingen. Det er også usikkert om hun har fått utbetalt dusøren på en halv million dollar som Gaga utlovet.

Tre av de fem personene er siktet for ran og drapsforsøk, og blir knyttet til saken hvor den berømte sangerens hundepasser ble skutt og ranet. De to andre skal ha medvirket etter at angrepet ble gjennomført, ifølge politiet.

Politiet mener at ugjerningen var motivert av verdien på Gagas hunder, og tror ikke at hundepasseren ble angrepet fordi han arbeidet for popstjerna. Ifølge Sky News mener politiet at de siktede ikke var klar over at hundene hadde en kjent eier.

Det er foreløpig ikke kjent hvordan de fem stiller seg til siktelsene.

«Blodet rant»

Det var i slutten av februar at Fischer ble angrepet av to personer som skjøt ham fire ganger i brystet. Deretter la de på sprang, og forsvant. De mistenkte gjerningsmennene kidnappet også to av Gagas hunder, Koji og Gustavo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer