Mads Hansen:

- Vært dårlig overraskende lenge

Ferien på hytta ble mildt sagt amputert for Mads Hansen.

SYK: Det var på vei hjem fra ferieturen i Spania Mads Hansen tror han ble syk. Foto: Skjermdump Instagram.
SYK: Det var på vei hjem fra ferieturen i Spania Mads Hansen tror han ble syk. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert

Den tidligere fotballspilleren Mads Hansen (38) var nylig på ferie i Spania. På vei hjem, og videre til ferien han skulle ta på hytta, var den avtroppende «Farmen»-programlederen mildt sagt uheldig.

På Instagram kan Hansen nemlig avsløre at han etter alt å dømme har fått Salmonella.

- MÅTTE FÅ KONSEKVENSER: Programleder Mads Hansen er svært opprørt over at flere deltakere valgte å bryte reglene under «Farmen»-innspillinga. Vis mer

Til Dagbladet kan VGTV-profilen fortelle at han var så dårlig at han vurderte navnebytte.

- På et tidspunkt vurderte jeg å bytte navn fra Mads Andre til Mads diaré.

Salmonella er en bakterie i mat og drikke, som kan føre til heftig magesjau, og forekommer hyppigst om sommeren hovedsakelig på grunn av økt reiseaktivitet, ifølge NHI.

Videre forteller Hansen til Dagbladet at han har ligget utslått med feber og vondt i hodet, som følge av dehydrering, men at han føler seg bedre nå etter å ha greid å holde på litt mat.

RØD LØPER: Ida Fladen kommenterer hvordan tiden har vært etter stuntet til Mads Hansen og gutta i Sportsklubben. Reporter: Jonas Hammer. Video: Celina Morken Vis mer

- Jeg har vært dårlig overraskende lenge, i rundt ti til elleve dager. Formen er ikke på topp helt enda, men er blitt bedre.

Til «God Kveld Norge» kan Hansen imidlertid fortelle at han ikke har vært hos lege.

Det var på vei hjem fra ferieturen i Spania programlederen tror han pådro seg smitten.

- Hvis du skal rett fra Spania til hyttetur, og er mer gira på å se vegger, tak, og do enn sol de neste ukene, vil jeg på det sterkeste anbefale kombinasjonen kylling curry, røkelaks, og kyllingsalat på veien hjem, skrev han på Instagram under et bilde der han holder en pakke med Imodium.

Til Dagbladet forteller han imidlertid at det bare er spekulasjoner, men at han antar at det var på turen hjem han pådro seg smitten.

Det hele har uansett lagt en skikkelig brems på hytteferien, men videre kan Hansen fortelle at tidspunktet egentlig passet bra.

- Jeg er jo ikke midt oppi noe stort og viktig nå, ikke jobb, og det var heller ikke mens vi var i Spania. Så heldig sånn sett, avslutter han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer