Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Emma Krokdal:

Våknet av at rommet rista

24-åringen fikk seg en skremmende opplevelse da et jordskjelv på 4,2 i styrke rammet Los Angeles.

VÅKNA AV JORDSKJELV: Emma Krokdal og forloveden Dolph Lundgren våkna av et større jordskjelv i Los Angeles. Foto: Privat
VÅKNA AV JORDSKJELV: Emma Krokdal og forloveden Dolph Lundgren våkna av et større jordskjelv i Los Angeles. Foto: Privat Vis mer

Natt til torsdag, lokal tid, rammet en serie jordskjelv Los Angeles-området. Det største, med en styrke på 4,2, hadde sitt sentrum i San Fernando i utkanten av byen. Det skriver Los Angeles Times.

Én av dem som merket skjelvet på kroppen er den norske, personlige treneren Emma Krokdal (24) som bor i byen.

Hun ble kjent for nordmenn da hun og den svenske skuespilleren Dolph Lundgren (62) kunngjorde sin kjærlighet til hverandre tidligere i år.

- Hele rommet beveget seg

Krokdal la ut på Instagram-historien sin at hun hadde våknet til skjelvene. Til Dagbladet forteller hun at opplevelsen var skremmende.

- Jeg ble vekket et par ganger av at hele rommet beveget seg og at alarmer i nabolaget gikk av. Men det varte heldigvis ikke så lenge, sier hun.

FORLOVET: Demi Lovato avslører forlovelse på Instagram. Vis mer

Også i fjor opplevde hun noe liknende, men denne gangen var skjelvets episenter nærmere.

- Det ble ikke noen store ødeleggelser, bare noen sprekker i gulvet her og der. Forhåpentligvis kommer det ikke flere etterskjelv, forteller hun.

LA Times skriver at det ikke er meldt om større ødeleggelser i byen, og at ingen er alvorlig skadet som følge av skjelvene. Seismolog Lucy Jones sier til avisa at jordskjelvene ikke skiller seg nevneverdig for det som er vanlig for California.

- Jeg har bare opplevd det to ganger før, selv om det skjer små skjelv hele tiden på Vestkysten. Det er litt skremmende, spesielt når man våkner av det på natta, sier Krokdal, som er glad for at hun hadde forloveden ved sin side.

Forlovet seg

Det er nemlig bare en drøy måned siden Lundgren la ut et innlegg på Instagram hvor han kunne fortelle at han hadde fridd til Krokdal og fått ja.

«Noe veldig spesielt har hendt her i Sverige», skrev han på Instagram i midten av juni, sammen med et bilde av 24-åringen som viser fram ringen.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

Dagbladet pratet med den svenske superstjernens norske kjæreste tidligere i år. Den gang kunne hun fortelle om hvordan tilbakemeldingene på forholdet hadde vært.

- Alt fra familie, venner og bekjente har faktisk vært utrolig fint. Jeg var litt bekymret for det i starten, så jeg ble overrasket over hvor mange fine tilbakemeldinger vi har fått. Fra fremmede har det vært litt mer negativt, men også en del støttende og positive hilsninger, noe jeg setter pris på, sa hun.

Paret møttes på et treningssenter hvor nordmannen jobber. Der trente de sammen noen ganger, og fant tonen.

- Det gikk veldig gradvis og han var veldig respektfull, noe jeg likte, sa hun, og fortsatte:

- Han er utrolig omtenksom og en snill person, og så er han veldig behagelig å være sammen med. Det er ikke lett å finne noen man går så godt overens med, så jeg tror vi begge setter stor pris på å ha hverandre.

Internasjonalt forhold

Forholdet har blitt skrevet om i flere internasjonale medier, og 24-åringen la ikke skjul på at livet har endret seg en del etter at hun ble sammen med Hollywood-stjerna.

- Jeg vil si det har forandret seg i og med at Dolphs jobb er veldig uforutsigbar. Han må reise en del og er som regel borte en stund, mens jeg er vant til å være på en plass.

- Men han er veldig omtenksom og ønsker å legge til rette for at ting skal funke mellom oss, så vi finner som regel en løsning, la hun til.

Dolph Lundgren fikk sitt gjennombrudd i Hollywood med filmen «Rocky 4», og har siden vært å se i en rekke storfilmer som «The Expendables» og «Aquaman».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!