Jan Thomas:

Vaksineforvirring: - Brått var jeg 65 år

Forrige uke fikk Jan Thomas sin første vaksinedose. Det gikk ikke helt som planlagt.

54 ÅR: Da Jan Thomas skulle få sin første vaksinedose forrige uke, oppsto det full aldersforvirring. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
54 ÅR: Da Jan Thomas skulle få sin første vaksinedose forrige uke, oppsto det full aldersforvirring. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I disse dager opplever flere og flere å få innkalling til sin første vaksinedose mot covid-19. Ifølge FHI er hensikten med vaksinasjonen å forebygge sykdom, eller å gjøre sykdomsforløpet mildere uten å bli utsatt for alvorlige bivirkninger.

Dermed kunne også den folkekjære kjendisstylisten og programlederen Jan Thomas (54) stolt møte opp for å få sin første dose av vaksinen forrige uke. Opplevelsen ble også flittig delt på Instagram.

«Honansa! Første dose Pfizer», skriver han til et bilde av at han får vaksinen, etterfulgt av emneknagger som «takknemlighet» og «glad».

Det skjedde imidlertid ikke helt uten trøbbel for 54-åringen. I en av videoene han delte kan man nemlig høre det oppstå full aldersforvirring bare sekunder før han skal motta vaksinen.

Vaksinasjonskortet hans «bommet» nemlig med over ti år.

Aldersforvirring

Til Dagbladet forteller Jan, som er født i 1966, at han ikke kunne annet enn å begynne å le av den litt komiske hendelsen. Han forklarer at han ble møtt i døra av svært hyggelige mennesker, som førte han videre til personen som skulle registrere ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer