Valen om våpen-skandalene: - Jeg har hatt stor utfordringer med politiet etter at jeg flyttet til Oslo

Kristian Valen står tiltalt for trusler mot to politimenn og for å ha båret plombert skytevåpen på offentlig sted. Det er de siste tilfellene i en rekke konfrontasjoner med politiet.

SKANDALEKONGEN: Han ble kjent som humorkongen fra Stavanger. Den seneste tiden har han derimot vært involvert i flere våpen-saker med politiet.  Foto: Jacques Hvistendahl 
SKANDALEKONGEN: Han ble kjent som humorkongen fra Stavanger. Den seneste tiden har han derimot vært involvert i flere våpen-saker med politiet.  Foto: Jacques Hvistendahl  Vis mer
Publisert

Komikeren og artisten Kristian Valen (41) møtte i går i Oslo tingrett, tiltalt for trusler mot offentlige tjenestemenn og for å ha vært i besittelse av et plombert våpen på offentlig sted.

Valen erkjenner ikke straffeskyld for noen av forholdene han er tiltalt for.

Aktor la ned påstand om 24 dagers ubetinget fengsel, inndragning av hans våpenetterligninger og at han må dekke saksomkostninger etter rettens skjønn.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer