Tiril Sjåstad Christiansen:

Vannet gikk hos svigers

Familiemiddagen tok en uventet vending.

SVIGERDATTER OG BESTEFAR: Tiril Sjåstad Christiansen er forlovet med sønnen til Dag Otto Lauritzen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SVIGERDATTER OG BESTEFAR: Tiril Sjåstad Christiansen er forlovet med sønnen til Dag Otto Lauritzen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (27) avsløre at hun og forloveden Stian Lauritzen (34) venter sitt andre barn sammen. I november 2020 ble de foreldre for første gang til lille Vega.

Nylig gjestet den kommende tobarnsmoren Tuva Fellmans podkast «Fødselspodden», hvor hun åpnet ytterligere opp om hva som skjedde da hun fødte datteren.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen forteller til Dagbladet at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

- Rosa og guggete

Christiansens forlovede er ingen ringere enn TV-profil Dag Otto Lauritzens sønn, og det var nettopp hjemme hos «svigers» at 27-åringen merket at noe var på gang.

De var der for å spise raclette, noe Christiansen forteller er hennes favorittrett. Før middag skulle hun bare slappe litt av.

- Jeg la meg nedpå divanen og slappet av foran peisen med beina opp, og så kjente jeg plutselig sånn «oi» - det føltes ut som det åpnet seg nede i tissen, forklarer hun i podkasten.

Programlederen syntes det var litt rart og gikk derfor på do for å sjekke hvordan det sto til.

SEIER: Søndag kveld ble det klart at det var Tiril Sjåstad Christiansen som vant årets «Farmen Kjendis». Det feiret hun sammen med kjæresten Stian Lauritzen. Reporter: Jonas Hammes. Video: Thea Hope Vis mer

- Det var skikkelig mye vann, og da jeg tisset så var det rosa og guggete. Jeg bare «oi, var det vannet liksom?», og da kjente jeg pulsen.

- Ikke noe panikk

Til Dagbladet forteller Christiansen ytterligere om hvordan hun oppdaget sjokket på besøk hos svigerforeldrene.

- På termindato faktisk, den 19. november, var vi hos svigers på middag for å feire at det var termindato, forteller 27-åringen.

- Rett før middag så ligger jeg bare å slapper av på divanen til Ellen og Dag Otto, og plutselig så kjenner jeg bare et whooff.. Der skjedde det noe. Det var ikke så mye heldigvis. Det var ikke sånn 5 liter rett ut, sånn som man ser på film, forteller hun videre.

I etterkant av at vannet gikk skal likevel familien ha beholdt roen, til tross for at det var Christiansens første fødsel.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

- Alle ble bare litt spent. Når man ikke har født før så blir man sånn: Hva var dette for noe? Var det vannet? Hva var det? Det var veldig sånn spenning, og vi ringte sykehuset og alt, sier hun.

- Så spiste vi raclette og tok livet med ro. Ikke noe panikk, legger hun til lattermildt.

- Ganske lugnt

Litt stresset ringte hun inn til sykehuset for å høre hva hun burde gjøre, men fikk beskjed om å kjenne etter litt og heller komme inn en time seinere.

Christiansen vendte tilbake til middagsbordet med resten av gjengen, og forteller at det ikke tok lang tid før alt var som normalt igjen.

- Vi sitter og spiser og koser oss, også kjenner jeg litt sånn «ouh» i magen, og tenkte at dette må jo være rier. Så da ringte vi sykehuset igjen, og da ba de oss komme inn. Vi tok det ganske lugnt egentlig og stresset ikke overhode. Vi spiste opp racletten først, fleipet hun avslutningsvis i podkasten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer