Kim Kardashian:

- Vanskelig å holde hemmelig

Stjerna overrasker nok en gang.

GJORT DET MESTE: Kim Kardashian kan skryte av blant annet eget klesmerke, sminkemerke og badetøy. Foto: Evan Agostini/Invision/AP, File/NTB
GJORT DET MESTE: Kim Kardashian kan skryte av blant annet eget klesmerke, sminkemerke og badetøy. Foto: Evan Agostini/Invision/AP, File/NTB Vis mer
Publisert

Kim Kardashian (41) har overrasket, sjokkert og vekket oppsikt en rekke ganger - både med antrekk, uttalelser og livsoppdateringer. Man skulle kanskje tro at realitystjerna har gjort og vist fram det aller meste, men nå har hun nok en gang kastet seg ut i noe nytt.

41-åringen er tilsynelatende selv i ekstase, og deler gladelig oppdateringen med sine 311 millioner følgere på Instagram.

«OMG jeg er en Sports Illustrated-forsidepike», avslører hun i sosiale medier denne uka.

OVERRASKER: Kim Kardashian overrasker med kjolen sin på Met-gallaen. Video: AP Vis mer

«En stor ære»

Hun er en av fire kvinner som i år pryder forsiden av Sports Illustrateds famøse badetøysutgave.

Realitystjerna har delt en rekke bilder fra innslaget i magasinet.

Ifølge Instagram-innlegget til Kardashian ble bildene tatt i januar i år, men det er først nå de vises fram til verden.

«Det har vært så vanskelig å holde denne forsida en hemmelighet», skriver Kardashian sammen med bildene.

Stjerna avslører også hvor bildene er tatt, i Den dominikanske republikk, som er ett av hennes favorittsteder ifølge innlegget.

«Det er en stor ære og drøm å være på forsida til Sports Illustrateds badetøyutgave», skriver 41-åringen og legger til at det er noe hun har hatt på lista over ting hun ønsker å oppleve.

Motorsykkel-inspirert

Sports Illustrated skriver skriver at stjernas styling var inspirert av sporty mote, motorsykkel-stil og svart skinn.

Kardashians team skal ha jobbet tett med Balenciaga-designeren Demna Gvasalia (41).

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

«Utseendet hennes ble designet til å føles futuristisk for å matche uttrykket Kardashian har hatt hele livet», skriver magasinet.

Stjerna er vant til å pryde magasinforsider, men understreker at man ikke alltid har sett formfulle kropper på forsiden av Sports Illustrated.

- Jeg husker Tyra Banks (modell, red.anm.) på forsida av Sports Illustrated, og kvinner med former, og jeg husker jeg synes det var så kult, forteller hun til bladet, ifølge Us Weekly.

MUSK PÅ FORSIDA: Maye Musk (74), mora til Elon Musk, pryder også et av covrene til årets Sports Illustrated. Ciara (nr. 2 f.v.) og Yumi Nu pryder de andre forsidene. Foto: Sports Illustrated
MUSK PÅ FORSIDA: Maye Musk (74), mora til Elon Musk, pryder også et av covrene til årets Sports Illustrated. Ciara (nr. 2 f.v.) og Yumi Nu pryder de andre forsidene. Foto: Sports Illustrated Vis mer

Flere andre kjendiser pryder også årets utgave av magasinet, deriblant Maye Musk (74), som er mora til Elon Musk (50).

Jubel i kommentarfeltet

Kim Kardashian får mye skryt for forsiden på sosiale medier.

Lillesøster Kylie Jenner (24) er blant dem som har kommentert på Instagram, og har lagt igjen en emoji med hjerteøyne. Både fans, venner og kjente ser ut til å synes det er en stor begivenhet.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

«Ikonisk!!», kommenterer en bruker.

«SÅ KULT! Du ser helt uvirkelig ut», kommenterer en annen.

Emojier, fine ord og gratulasjoner kommer på løpende bånd, og innlegget har fått nærmere tre millioner likerklikk i skrivende stund.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer