Joe Exotic:

- Vanskelig å komme ut av senga

«Tiger King»-profilen sitter med skjegget i postkassa etter at han ikke fikk noen benådning.

BENÅDELSE: Joe Exotic var så skråsikker på å bli benådet av Trump at han bestilte en limousin utenfor fengselet han sitter i - det endte ikke som planlagt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ble det kjent at tidligere president Donald Trump (74) benådet totalt 73 personer, og gjorde om straffen til 70 andre amerikanere.

Tirsdag kveld meldte en rekke britiske medier at det var forventet at «Tiger King»-profilen Joe Exotic (57) også skulle bli benådet.

Han soner for tida en dom på 22 år i et fengsel i Fort Worth i Texas. Exotic ble i 2019 dømt for å ha forsøkt å ansette en leiemorder for å ta livet av erkerivalen Carol Baskin.

Han var imidlertid ikke å finne på benådingslista til Trump.

Dermed måtte den parkerte limousinen som sto klar utenfor fengselet ta en u-sving, og det ventende helikopteret forbli på bakken. Det blir heller ikke noe av Exotics etterlengtede hårklipp eller inntak av biff og pizza.

Skuffet

Love, som i går var svært overbevist om at Trump kom til å benåde «Tiger King»-profilen, sitter trolig med skjegget i postkassa.

En som derimot er svært takknemlig for at Exotic ikke blir en fri mann, er Carole Baskin (59). Overfor TMZ hevder Baskin at hun har fått beskjed fra fengselet at Exotic har fått en måned til i dommen sin da han ikke har overholdt reglene i fengselet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer