Joe Exotic:

- Vanskelig å komme ut av senga

«Tiger King»-profilen sitter med skjegget i postkassa etter at han ikke fikk noen benådning.

BENÅDELSE: Joe Exotic var så skråsikker på å bli benådet av Trump at han bestilte en limousin utenfor fengselet han sitter i - det endte ikke som planlagt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ble det kjent at tidligere president Donald Trump (74) benådet totalt 73 personer, og gjorde om straffen til 70 andre amerikanere.

Tirsdag kveld meldte en rekke britiske medier at det var forventet at «Tiger King»-profilen Joe Exotic (57) også skulle bli benådet.

Han soner for tida en dom på 22 år i et fengsel i Fort Worth i Texas. Exotic ble i 2019 dømt for å ha forsøkt å ansette en leiemorder for å ta livet av erkerivalen Carol Baskin.

Han var imidlertid ikke å finne på benådingslista til Trump.

Dermed måtte den parkerte limousinen som sto klar utenfor fengselet ta en u-sving, og det ventende helikopteret forbli på bakken. Det blir heller ikke noe av Exotics etterlengtede hårklipp eller inntak av biff og pizza.

LURT: Selv om mange har prøvd å få «Tiger King»s Carole Baskin i tale, er det ingen som har klart det ennå. Nå har derimot to Youtube-prankere fått til nettopp det, og det på en litt uvanlig måte. Video: Youtube/Josh Pieters & Archie Manners / Rød Løper Vis mer

Skuffet

Love, som i går var svært overbevist om at Trump kom til å benåde «Tiger King»-profilen, sitter trolig med skjegget i postkassa.

En som derimot er svært takknemlig for at Exotic ikke blir en fri mann, er Carole Baskin (59). Overfor TMZ hevder Baskin at hun har fått beskjed fra fengselet at Exotic har fått en måned til i dommen sin da han ikke har overholdt reglene i fengselet.

- Hvis Joe virkelig hadde forandret seg, kunne han gjøre det Mario Tabraue gjorde for å redusere sin 100 år lange dom til 12 år ved å overgi bevis til staten om de andre som utnytter dyr, sier hun.

FORNØYD: Carole Baskin legger ikke skjul på at hun er svært takknemlig for at Joe Exotic ikke ble benådet. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
FORNØYD: Carole Baskin legger ikke skjul på at hun er svært takknemlig for at Joe Exotic ikke ble benådet. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer

Det som tilsynelatende startet som en fjern drøm tilbake i april i fjor da Donald Trump sa at han skulle ta en titt på å benåde Exotic, viste seg å være nettopp det. Og «Tiger King»-profilen og hans juridiske team tar ikke lett på Trumps avgjørelse.

- 140 millioner Joe Exotic-fans hadde vanskeligheter for å komme seg ut av senga til morgenen i dag. Vi er like skuffet over at Trump ikke signerte Joes benådning, som vi i går var selvsikre på at han kom til å gjøre det. Det er bare på grunn av fansen hans at benådningen var en mulighet, sier Eric Love til TMZ.

Netflix-serien «Tiger king» har tatt verden med storm. Vis mer

Vil ikke gi opp

Exotics juridiske team har imidlertid ingen planer om å gi opp, og Love forteller at de brukte to timer i telefon med «Tiger King»-profilen til morgenen i dag for å snakke om andre muligheter.

Love forklarer videre at de aldri vil forlate Exotics side og vil fortsette å jobbe fram til han blir en fri mann.

Som nevnt langet Eric Love i går ut om Exotics planer hvis han skulle ende opp med å få benådning. Overfor Metro og The Sun fortalte Love at en limousin og et helikopter sto klart til Joe Exotic.

BAK MURENE: Joe Exotic forblir bak murene for å sone dommen sin på 22 år. Foto: Sue Ogrocki / AP / NTB
BAK MURENE: Joe Exotic forblir bak murene for å sone dommen sin på 22 år. Foto: Sue Ogrocki / AP / NTB Vis mer

Helikopteret skulle fly ham til en luksuriøs ranch langt ute på landet hvor han skulle tilbringe sine første 48 timer i frihet.

- Vi er sikre på at han i de første 48 timene i frihet bare vil møte kjærlighet og forståelse. Han skal forberedes til å møte verden igjen, og er klar for å møte ektemannen sin, fortsatte Love.

Love opplyste også at det skulle være både leger og psykologer på ranchen som Exotic kunne snakke med, og som ville hjelpe ham.

Den 57 år gamle Tiger King-profilen, hvis egentlige navn er Joseph Allen Madonado-Passage, ble verdenskjent nærmest over natta da han dukket opp i Netflix-dokumentaren «Tiger King» i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer