Kronprinsesse Mette-Marit:

- Vanskelig å snakke om

Kronprinsesse Mette-Marit minnes Ari Behn i NRK-programmet «Året med kongefamilien».

MINNES ARI: I NRK-programmet «Året med kongefamilien» sier kronprinsesse Mette-Marit at det er vanskelig å snakke om at Ari Behn er borte. Foto: Berit Roald / NTB
MINNES ARI: I NRK-programmet «Året med kongefamilien» sier kronprinsesse Mette-Marit at det er vanskelig å snakke om at Ari Behn er borte. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Første juledag var det ett år siden Ari Behn tok sitt eget liv. Året har vært preget av stor sorg for den nærmeste familien, som mistet en kjær sønn og far.

På ettårsdagen for Behns bortgang delte prinsesse Märtha Louise (49) et rørende minneord til sin avdøde eksmann. I innlegget skrev hun blant annet at årets julefeiring ble svært annerledes fordi faren til de tre døtrene ikke lenger lever.

I det årlige NRK-programmet «Året med kongefamilien» ser kronprinsesse Mette-Marit (47) også tilbake på året uten sin tidligere svoger, Ari Behn.

Kronprinsessa har ikke sagt mye etter dødsfallet 25. desember i fjor. I intervjuet legger hun ikke skjul på at det er vanskelig å snakke om Behns bortgang.

- Jeg synes det er vanskelig å snakke om det fremdeles. Ari var jo et menneske jeg var veldig, veldig glad i, og alle var veldig glad i. Det at han sleit sånn som han gjorde, og valgte å avslutte livet sitt. Det er veldig tungt, sier hun til NRK.

- Stolt av jentene

Kronprinsessa trekker særlig fram de tre døtrene Maud Angelica (17), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah (12) - som alle mistet sin kjære far. Førstnevnte holdt som kjent en sterk tale i farens bisettelse i Oslo domkirke 3. januar - der hun oppfordret folk som sliter, til å søke hjelp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer