Amy Schumer:

- Vanskeligste uka i livet mitt

Åpner seg om sønnens sykehusinnleggelse.

TØFF UKE: Amy Schumer og ektemannen Chris Fisher har hatt en tøff uke i forbindelse med sønnens sykehusinnleggelse. Foto: OConnor-Arroyo / AFF / NTB
TØFF UKE: Amy Schumer og ektemannen Chris Fisher har hatt en tøff uke i forbindelse med sønnens sykehusinnleggelse. Foto: OConnor-Arroyo / AFF / NTB Vis mer
Publisert

I mai 2019 kom den gledelige nyheten om at komiker Amy Schumer (41) og ektemannen Chris Fisher (42) hadde blitt foreldre til en liten gutt. Det avslørte førstnevnte i et innlegg på Instagram.

Det er ingen hemmelighet at Schumer har en hektisk timeplan, og etter planen skulle hun denne uka lede Saturday Night Live. Men midt i forberedelsene var hun nødt til å sette alt på vent.

Nå åpner komikeren seg på Instagram om en av de tøffeste tidene i livet sitt, nemlig da hennes tre år gamle sønn Gene ble innlagt på sykehus med RS-viruset. Det skriver blant andre People.

VIL STOPPE KAVANAUGH: Komikeren Amy Schumer var en av dem som ble ført vekt av politiet etter å ha demonstrert mot høyesterettskandidat Brett Kavanaugh. Foto: Alex Wong/Getty Images/AFP Video: AP DV / NTB Scanpix Vis mer

- Vanskeligste uka

Ifølge Store medisinske leksikon er RS-virus, respiratorisk syncytial-virus, et virus som er en av de viktigste årsakene til nedre luftveisinfeksjoner (lungebetennelse) hos spedbarn og småbarn. Sykdommen behandles bare symptomatisk. Det finnes ingen effektiv behandling mot årsaken.

På Instagram skriver Schumer følgende i et innlegg:

«Dette var den vanskeligste uka i livet mitt. Jeg gikk glipp av torsdagsprøvene da sønnen min ble kjørt til legevakten og innlagt for RSV. «Shout out» til alle foreldre som går gjennom dette akkurat nå.»

41-åringen takker deretter rollebesetningen og mannskapet på SNL for deres fleksibilitet da hun måtte sjonglere mellom å ta hånd om sønnen, samt forberede seg til å lede humorprogrammet.

«Jeg fikk være med ham hele dagen på sykehuset, og de vakre menneskene på @nbcsnl kunne ikke vært mer støttende», skrev hun og la til at sønnen nå er på bedringens vei.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 20.01.2016 GJORDE NARR AV EGEN KROPP: - Hvis du har dette området rund her, da må du skrive dine egne greier, spøkte Schumer fra scenen etter hun mottok pris under Critics Movie Choice Awards. Video: Reuters Vis mer

Trøblete graviditet

Schumer er ikke fremmed for å være frittalende, og har ved flere anledninger delt stort og smått fra privatlivet sitt.

Mens komikeren var gravid innrømmet hun nemlig at svangerskapet hadde vært alt annet enn enkelt.

- Jeg liker det ikke. Graviditeten har vært svært tøff så langt, sa hun, ifølge People.

Knapt fem dager seinere var 41-åringen innlagt på sykehus i Texas, fordi hun hadde blitt syk. Opprinnelig skulle hun egentlig holde standup-show.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Samtidig forsikret hun følgerne om at hun og babyen hadde det bra, men la ikke skjul på at det andre trimesteret av graviditeten var hardere enn noen gang. Hun hadde aldri vært så syk, og sleit mye med svangerskapskvalme.

- Jeg er veldig heldig som er gravid, men dette er dritt! Sender masse kjærlighet til legene og sykepleierne som tar vare på meg og Tati (hunden hennes, journ.anm.)! De er skikkelig kule, skrev hun på Instagram den gang.

Schumer delte både opp- og nedturer med følgerne sine gjennom hele svangerskapet på Instagram, hvor hun sørget for å alltid gi et ærlig innblikk i graviditeten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer