«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Vant: - Er det mulig?

Nå er vinneren av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» endelig kåret.

VINNER: En ny kjendis kan krone seg med tittelen «Norges tøffeste kjendis». Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag kveld var det endelig klart for å kåre Norges tøffeste kjendis, da det var duket for finale i kjendisversjonen av «71 grader nord».

Etter en nervepirrende semifinale, var det til slutt artisten Silya Nymoen som måtte ta til takke med den sure fjerdeplassen - og dermed skulle pallplasseringene fordeles mellom Mona Berntsen (31), Birk Ruud (21) og Petter Schjerven (54).

Denne gangen, i motsetning til tidligere år, skulle finalen imidlertid ikke avgjøres i det fryktinngytende nettet. Den kjendisen som karet seg fram til globusen på Nordkapp-platået først, ble rett og slett vinneren.

Etter et langt kappløp og intenst slit i ruskete vær, var det til slutt Schjerven som fikk det gledelige synet av en ensom Tom Stiansen ved en flunkende ny bil.

- Er det mulig? Er det mulig? Jeg er helt kjørt jeg, utbrøt han da seieren var et faktum.

Sesongens yngste, Ruud, endte på en svært respektabel andreplass, mens Berntsen ble nummer tre.

Hardt og rått

Dagbladet tok en prat med seiersherren, som kunne fortelle at han ikke hadde trodd han skulle stå igjen som Norges tøffeste kjendis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.