Herman Flesvig vant Wenche Foss' ærespris:

Vant ærespris: - Hatt opp-og nedturer

29-åringen er årets mottaker av Wenche Foss' Ærespris.

KOMIKERKONGE: Komiker Herman Flesvig ble denne uka tildelt den gjeve æresprisen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KOMIKERKONGE: Komiker Herman Flesvig ble denne uka tildelt den gjeve æresprisen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at komiker Herman Flesvig (29) har tatt Norge med storm de seineste åra. Han har blant annet vært å se i tv-seriene «Førstegangstjenesten» og «Hytteliv», samt ledet podkasten «Friminutt» sammen med Mikkel Niva (33).

Titt og ofte har 29-åringen fra Siggerud også dukket opp på røde løpere og utdelinger for å motta gjeve priser, og i mai hentet han hjem Gullruten.

Denne uka mottar han også Wenche Foss' Ærespris.

Får ærespris

Æresprisen går hvert år til en person, organisasjon eller institusjon som i sterk grad kan forbindes med Wenches livsglede, formidlingsevne og engasjement - både på og utenfor den kunstneriske arenaen.

Tidligere har den gått til store navn som Robert Stoltenberg (56), Ane Dahl Torp (46), Else Kåss Furuseth (41) og Thomas Giertsen (50).

I år går den altså til seerfavoritten Herman Flesvig, samt ADHD-foreningen. 29-åringen beskrives av juryen som «en komiker med et stort hjerte og et imponerende register å spille på».

- Jeg er ydmyk ... veldig lettrørt ... og veldig stolt over å få tildelt Wenche Foss' ærespris, det betyr veldig mye for meg, sa en tydelig rørt Flesvig fra scenen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer