«Biggest Loser»:

Vant «Biggest Loser» i 2008. Nå har hun gått opp nesten all vekta igjen

Ali Vincent holder likevel ved godt mot, og påpeker at kampen mot kiloene ikke er over. 

GÅTT OPP I VEKT: Hun vant «Biggest Loser» i 2008. Nå har Ali Vincent gått opp nesten alle kiloene igjen. Hun har snakket åpent om vekta flere ganger, og har nå bestemt seg for å gå ned igjen. Her får hun en skikkelig motivasjonstale på «T.D. Jakes Show». Video: T.D. Jakes Show Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ali Vincent (41) ble i 2008 den første kvinnen til å stikke av med seieren i den amerikanske utgaven av realityprogrammet «The Biggest Loser». Den 1,65 meter høye dama veide nærmere 106 kilo da hun meldte seg på.

Etter strevsomme uker med trening og dietter gikk hun ned imponerende 51 kilo, og endte på en sluttvekt på 55,3 kilo. Forandringen var stor, og landet henne seieren i realityprogrammet. Det skulle likevel ikke vise seg å vare.

E! Online skriver at hun har gått opp nesten all vekten hun mistet siden den gang, og at hun har skrevet åpent om oppgangen i sosiale medier. Nylig var hun også med på det amerikanske talkshowet «T.D. Jakes Show», der hun åpnet seg om de siste årene.

Det ble en tårevåt affære.

Gikk opp igjen

På ABC hadde 41-åringen sitt eget realityshow som gikk mellom 2011 og 2014. Der kunne trofaste seere følge hennes kamp for å holde kroppen vedlike, og realitystjerna hadde tilsynelatende en sunn livsstil og et godt liv.

Slik var det imidlertid ikke.

- De siste åra har jeg opplevd ultimate høydepunkter som jeg aldri kunne drømt om, men også mareritt som jeg ikke ønsker på min verste fiende, skrev hun på Facebook i april.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer