«Farmen kjendis»

Vant «Farmen»: - Uutholdelig

Erik Alfred Tesaker vant «Farmen kjendis». Nå ser han tilbake på gårdsoppholdet, og har innsett at reality kanskje ikke er helt for ham.

FARMEN: Erik Alfred Tesaker vant «Farmen kjendis». Nå ser han tilbake på gårdsoppholdet, og har innsett at reality kanskje ikke er helt for ham. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Seks uker på Gjedtjernet gård er ved veis ende, og etter en svært spennende finale mot Mia Gundersen (58), kunne Erik Alfred Tesaker (40) søndag kveld slippe jubelen løs som vinner av «Farmen kjendis» 2020.

- Det var litt mye press, men dette var godt. Mia ga meg ordentlig kamp, så det var først av alt en kjempemorsom finale, sa Tesaker fornøyd til Dagbladet da vi møtte ham rett etter seieren i fjor sommer.

Nå, nesten ett år etter finalen, minnes 40-åringen opplevelsen med skrekkblandet fryd. Tidligere denne måneden kunne han nemlig fortelle til Dagbladet at han kanskje er litt for naiv for «Farmen», og at han ikke orket å følge med på episodene.

- Jeg blir så nervøs og får litt angst av det. Jeg er rett og slett redd for at jeg skal ha gjort noe galt - noe som gjør andre lei seg. Sånn har det alltid vært. Når det i tillegg er en tv-serie som klippes, og ting er litt annerledes enn hvordan det opplevdes, så blir det bare en uendelig ringvirkning, sa han.

- Får kjørt seg

Nå forklarer Tesaker at han på enkelte ting føler seg feil framstilt på skjermen - men han skjønner hvorfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer