Kelly Clarkson:

Vant mot eksen i retten

Sangstjerna fikk retten med seg da hun ønsket at barna skulle bo hos henne.

LANGT FORHOLD: Brandon Blackstock og Kelly Clarkson var et par i en årrekke før lykken brast. Foto: NTB
LANGT FORHOLD: Brandon Blackstock og Kelly Clarkson var et par i en årrekke før lykken brast. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I sommer ble det kjent at stjerneparet Kelly Clarkson (38) og Brandon Blackstock (43) skulle skilles.

Paret hadde vært gift i sju år, og har barna River Rose Blackstock (6) og Remington Alexander Blackstock (4) sammen.

At de to skulle gå fra hverandre kom som et sjokk på de fleste, og det er skrevet flere overskrifter om bruddet siden det ble kjent.

Vil beskytte barna

I oktober åpnet Clarkson seg om hvordan familien taklet bruddet, og hun fortalte også at situasjonen var vanskelig for alle involverte.

- Jeg har en flott familie og venner som er der for meg. Det er veldig vanskelig å navigere seg gjennom det å være åpen, og å dele sin historie som kan hjelpe andre, og på samme tid beskytte disse små barna jeg elsker, sa hun da.

Under skilsmisser må man også avgjøre hvordan man skal fortsette omsorgen for barna. Når foreldrene bor på forskjellige steder er det naturligvis logistikk inne i bildet.

Det er ikke uvanlig at man får juridisk hjelp til å avgjøre hvordan man skal fordele barna mellom seg.

DELT OMSORG: Kelly Clarkson får ha barna Remington Alexander Blackstock (4) og River Rose Blackstock (6) boende hos seg. Her med eksmannen og hans barn Savannah (18) og Seth (13). Foto: NTB
DELT OMSORG: Kelly Clarkson får ha barna Remington Alexander Blackstock (4) og River Rose Blackstock (6) boende hos seg. Her med eksmannen og hans barn Savannah (18) og Seth (13). Foto: NTB Vis mer

Det har også Clarkson og Blackstock gjort. Sangeren vil gjerne ha de to barna boende hos seg i Los Angeles, mens den snart forhenværende eksmannen ønsket at de skulle ha hjemadresse på familiens ranch i Montana.

Opptur for Clarkson

I retten ble det ifølge kjendisnettstedet TMZ besluttet at eksparet får delt omsorgen for barna likt, men at de skal ha fast bosted hos Clarkson.

«Retten finner det slik at de mindreårige barna verken nå eller tidligere har vært innbyggere av Montana, og at California er hjemstaten deres», står det i avgjørelsen, ifølge nettstedet.

Det betyr at det blir Clarkson som får tilbringe mest tid med barna, og at Blackstock som oftest må reise til Los Angeles for å ha samvær med barna.

EKSKLUSIVT: Artist Kelly Clarkson har giftet seg med Brandon Blackstock, og heter nå Kelly Blackstock. Video: Weiss Eubanks Films Vis mer

Blackstock har i motsetning til sin kommende ekskone ikke uttalt seg offentlig om skilsmissen. Han har også en annen skilsmisse bak seg - med Melissa Ashworth. De har barna Savannah (18) og Seth (13) sammen.

Det forhenværende paret møtte hverandre under en øvelse for Academy for Country Music Awards i 2006, og forlovet seg seks år seinere.

Blackstock er sønnen til Clarksons manager, Blake Blackstock. I 2013 ga de hverandre sine ja, men lykken tok altså slutt nylig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer