Vant «Skal vi danse» truseløs

- Skal du gå med skotsk kilt, så skal man være truseløs.

(Dagbladet): Etter flere måneder med knallhard trening, var det i kveld endelig tid for finale i «Skal vi danse». Den store vinneren er kåret, og det stod mellom «Idol»-deltakeren Eirik Søfteland (24) og «Hotel Cæsar»-skuespilleren Kim-Daniel Sannes (27).

Etter måneder med dans, trening, svetting og tårer var det tilslutt Eirik Søfteland og dansepartneren Nadya Khamitskaya som gikk av med seieren.

- Du vant truseløs?

- Ja, det gjorde jeg! Det var veldig fint. Digg og friskt, skal du gå med skotsk kilt, skal det gjøres skikkelig, sier vinneren til Dagbladet.

Ville ikke snakke med pressen I kveld ble det også første gang i historien at en dansepartner har vunnet «Skal vi danse» to ganger.

- Det er helt ubeskrivelig og sinnsykt gøy, sier Nadya til Dagbladet.

I kveld vant Eirik hele konkurransen - og kan ta med seg gullpokalen hjem til Bergen.

Kim-Daniel Sannes (27) måtte derfor nøye seg med andreplassen i årets sesong, men ville ikke snakke med pressen etter sending. Da Dagbladet snakket med han tidligere denne uka takket han fansen.

- Det er en stor ære, og jeg er utrolig ydmyk og takknemlig overfor de privatpersonene som har brukt tid og penger på å stemme meg fram. Responsen har vært overveldende, fortalte han.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skal jobbe med musikken Hele 11 dansepar har siden midten av august svingt seg på parketten i Nydalen. Men de siste lørdagene er det Eirik og Kim-Daniel som har blitt stemt fram av det norske folk.

Eirik har gjennom hele sesongen imponert dommerne - noe han også gjorde i kveld da han danset en showdans, quickstep og cha cha.
 

VANT TRUSELØS: I kveld ble det klart at Eirik vant årets «Skal vi danse» - uten trusa. Foto: Thomas Reisæter / TV 2
VANT TRUSELØS: I kveld ble det klart at Eirik vant årets «Skal vi danse» - uten trusa. Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer

Til sammen fikk han hele 114 poeng av dommerne.

- Det har vært en sinnsyk reise. Jeg har lært utrolig mye og fått et annet perspektiv på ting, og ikke minst en veldig god kjemi med Nadya.

- Er du åpen for å gjøre mer reality?

- Jeg er med på alt som er gøy, uten å være en realityhore. Det er dritgøy med TV, men nå skal jeg ta en pause for å jobbe med musikk, sier han.