«Sommerhytta»:

Vant «Somm­erhytta»: - Ekstremt overrasket

Ti ukers blodslit var verdt det.

JUBELBRØL: Levi Try og Øyunn Krogh vant torsdag kveld «Sommerhytta» på TV 2. Det ble feiret med jubel. Foto: Robert Dreier Holand/TV 2
JUBELBRØL: Levi Try og Øyunn Krogh vant torsdag kveld «Sommerhytta» på TV 2. Det ble feiret med jubel. Foto: Robert Dreier Holand/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne høsten har nordmenn med iver fulgt med på fire engasjerte par, som med stor innsats og mye motivasjon har bygget hver sin hytte på TV 2 i beste sendetid. Dette er «Sommerhytta» sin fjerde sesong, og i kveld ble det hele avgjort.

Konseptet går ut på at fire par har fått bygge hver sin hytte ved Lyseren Strandpark i Ytre Enebakk. Bare ett par får lov til å beholde hytta de har bygget, mens de andre legges ut for salg. Finalen var derfor, naturlig nok, preget av mye spenning.

Til slutt ble det klart at det var kjæresteparet Levi Try (23) og Øyunn Krogh (25) som hadde gjort den beste jobben, og dermed fikk beholde sin drømmehytte.

- Ekstra stolt

Det ble en rørende affære for paret, som tok til tårene mens konfettien regnet ned på dem.

- Det var så jevnt i finalen at utfallet var helt åpent. Derfor var det ekstra stort å gå seirende ut av konkurransen, sier paret til Dagbladet.

Paret har vært underdogs i serien, og hadde minimalt med bygningserfaring da de meldte seg på - etter bare et par måneder som kjærester. Gjennom ti uker beviste de derimot at de var reelle konkurrenter, som altså karret seg helt til topps.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.