Kurt og Veronica Rasmussen:

Vant «Sommerhytta» - slik går det nå

Kurt og Veronica Rasmussen vant både konkurransen og sin egenbygde hytte.

VANT: Kurt og Veronica Rasmussen sto igjen som vinnerne av årets «Sommerhytta»-sesong. Her foran sin egenbygde hytte på Mjøsli. Foto: Morten Eik / Se og Hør
VANT: Kurt og Veronica Rasmussen sto igjen som vinnerne av årets «Sommerhytta»-sesong. Her foran sin egenbygde hytte på Mjøsli. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I juni bli det endelig klart hvem som gikk av med seieren og dermed vant sin egenbygde hytte i årets «Sommerhytta». Det var far og datter Kurt (49) og Veronica Rasmussen (26).

Duoen hadde vært store forhåndsfavoritter hele veien, og vant til slutt finalen over kjæresteparet Anna Rosenlund Skretteberg og Jone Engemoen Hansen.

Nå har det imidlertid gått et halvt år siden den store finalen, og Dagbladet tar derfor kontakt med Rasmussen for å høre hvordan det har gått med dem.

- Tida har gått veldig fort siden det gikk på TV. Vi ser tilbake på det som noe utrolig morsomt, slitsomt, lærerikt og ikke minst veldig stort. En opplevelse for livet, rett og slett, sier de til Dagbladet.

De forteller at de har tatt med seg masse lærdom innen snekring og oppussing, og at de i tillegg har lært mye om både seg selv og andre mennesker.

Totalrenoverte leiligheten

Og det virker som de trivdes godt med både snekring og oppussing. Allerede to dager etter finalen, som ble spilt inn sommeren 2020, satte Veronica og samboeren Markus i gang med oppussing av leiligheten i Oslo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer