­

Var blakk og arbeidsløs før gjennombruddet

En manusforfatter, en komponist og en LHBT-pilar. Dette er skuespillerne fra suksess-serien «The Handmaid's Tale».

SUKSESSRIKE: HBO-serien «The Handmaid's Tale» har blitt en stor suksess. Slik er skuespillerne fra serien. Foto: NTB Scanpix
SUKSESSRIKE: HBO-serien «The Handmaid's Tale» har blitt en stor suksess. Slik er skuespillerne fra serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tv-serien «The Handmaid's Tale» er godt i gang med sin etterlengtede tredje sesong. Serien, som er basert på Margaret Atwoods roman «Tjenerinnens beretning», følger en tjenestepike i etterkant av en ny, amerikansk borgerkrig. Serien utspiller seg noen få år fram i tid, der deler av USA har blitt til Gilead: Et kristenfundamentalistisk klassesamfunn.

HBO-serien har helt siden starten av vært en stor «snakkis», og med det har flere av skuespillerne fått sine store gjennombrudd på skjermen. Mens enkelte av dem allerede hadde en lang Hollywood-karriere bak seg, var andre tidligere kjente innen helt andre felt.

Dette er skuespillerne fra «The Handmaid's Tale».

Giftet seg i hemmelighet

Den australskfødte skuespilleren Yvonne Strahovski (36) spiller rollen som kommandant Waterfords kone, Serena Joy.

Strahovski, hvis familie opprinnelig kommer fra Polen, startet skuespillerkarrieren hjemme i Australia på begynnelsen av 2000-tallet, og dukket etter hvert opp i flere episoder av tv-serien «Headland». Hennes store gjennombrudd på filmlerretet var i filmen «Gone» (2006). Den sørget for at hun ble oppdaget av regissører i Hollywood, og tre dager etter at hun i 2007 flyttet fra landet «down under» og til Los Angeles, hadde hun kapret rollen som Sarah Walker i tv-serien «Chuck».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer